Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Od rozchodu s finalistkou Miss neměl vztah: Víťa Starý z Mandrage vyměnil lásku za démony

Od rozchodu s finalistkou Miss neměl vztah: Víťa Starý z Mandrage vyměnil lásku za démony
Zdroj: profimedia
+ Dalších 10 fotografií
Proměna
V poslední době se hodně řeší těžké období Víti Starého (30) ze skupiny Mandrage. Většina o něm hovoří ve spojitosti s návykovými látkami, ale nikdo netuší, co by za tím mohlo doopravdy stát. Je dost možné, že zpěvákovi chybí láska. Poslední vztah měl totiž už před dlouhými roky.

Frontman skupiny Mandrage si aktuálně prochází těžkým obdobím. Víťa Starý se za posledních pár let změnil k nepoznání. Vypadá, jako kdyby ho opustila duše a zůstalo jen tělo, na které není úplně pěkný pohled.

Chybí mu láska?

Od odvysílání Českého mejdanu s Impulsem na televizi Prima všichni začali spekulovat, co za Víťovou proměnou stojí Řada fanoušků má jasno. "Lítá v drogách," zaznívá v komentářích. Nic ale není potvrzené a nikdo ze členů kapely se k tomuto tvrzení nehlásí.

Očividné je jen to, že má vážné problémy, kvůli kterým si skupina musí dát na nějaký čas pauzu. Proč je ale Víťa na tom tak špatně? Je dost možné, že mu zkrátka chybí láska. Od posledního oficiálního vztahu totiž uplynula už dlouhá doba.

V roce 2012 Víťa randil s finalistkou České Miss, se kterou se seznámil v průběhu soutěže. Andrea Stieblingová byla jeho přítelkyní a zdálo se, že jim to klape. Jenže pak se něco zvrtlo a pár se rozešel. Od té doby Víťa už nikoho neměl. A možná kvůli nedostatku něhy se rozhodl normální život vyměnit za probdělé a bezesné noci s démony.

Co na to říká jeho ex? "Víťa a já jsme roky od sebe," řekla pro eXtra.cz Andrea. "Nemám o něm informace a ani nejsme v kontaktu," zakončila Stieblingová.

Oznámení pauzy

Den před Vánoci hoši zanechali na sociální síti fanouškům možná pro některé překvapivý vzkaz. Dali všem na vědomí, že si po únorovém turné berou na nějaký čas pauzu. Konkrétně kvůli těžšímu období zpěváka Víti Starého.

"Bude potřebovat nějaký čas a pomoc, aby to zvládl. Jako kapela tak v tuto chvíli nejsme schopni nikomu nic slíbit. Můžeme však slíbit Víťovi, že ho neopustíme a uděláme vše pro to, aby mu bylo lépe," vysvětlila kapela s tím, že pozastavení potrvá do té doby, než se Víťa dá do kupy.

Podívejte se do fotogalerie, jak se Víťa v průběhu let změnil.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy