Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jakub Štáfek poprvé se svou láskou na veřejnosti: Něžnosti s krásnou zrzkou nebraly konce

Štáfek s novou přítelkyní.
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 10 fotografií
odhalení
Herec Jakub Štáfek (29) dlouho před veřejností tajil identitu své nové přítelkyně. Teď ale zřejmě uznal za vhodné, že už je ten správný čas ji vyvést do společnosti. Pro tento moment si vybral premiéru nového filmu Případ mrtvého nebožtíka. Herec si poté zašel s krásnou zrzkou na pivo a něžnosti nebraly konce.

Herec z kriminálky Specialisté Jakub Štáfek (29) šel s pravdou ven a veřejně přiznal lásku ke krásné zrzce. S tou si vyrazil na projekci nového filmu Případ mrtvého nebožtíka. Štáfek zářil štěstím a usmíval se jako zamilovaný puberťák.

Po projekci, na které si ke své přítelkyni sedl až na poslední chvíli, spolu šli milenci na pivo. Na baru neskrývali vzájemné dotyky a polibky. Posilnění pivem pak šli na procházku noční Prahou, kde si vypůjčili elektrokoloběžky a proháněli se dál ulicemi.

Dvojice září štěstím

Štáfek, který má za sebou i bouřlivější období, kdy střídal přítelkyně jako ponožky a dokonce údajně experimentoval s drogami, je v současné době šťastný jako blecha. Jelikož novou lásku dlouho tajil, rojily se spekulace, která z žen dokázala divokého herce zkrotit. Byl spojován dokonce i s neznámou kráskou, ze které se vyklubala Štáfkova sestra.

Před časem pro eXtra řekl, že nechce, aby jeho přítelkyni někdo otravoval a raději ji chce před zájmem věřenosti ochránit.

Podívejte se do galerie na fotografie zamilovaného Jakuba Štáfka a jeho krásné přítelkyně.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy