Hlavní obsah

Škoda Scoutline bude v nabídce i pro SUV. Jako první ji dostane Kamiq

Novou výbavovou verzi Scoutline u Kamiqu charakterizují černé lemy blatníků; to je na exteriéru nejvýraznější změna. Uvnitř se zákazníci můžou těšit mimo jiné na ambientní osvětlení.

Foto: Škoda

Škoda Kamiq Scoutline

Článek

Sportline je v nabídce české Škody už zabydlenou verzí, nyní přichází novinka pro druhý konec spektra variant crossoverů - Scoutline. Prvním modelem, který takovou verzi dostane, je nejmenší Kamiq. Ovšem, oproti běžnému vozu aby člověk změny hledal lupou.

Nejvýznamnější novinkou je černé lemování blatníků a prahů. Kromě toho tisková zpráva hovoří o specifických spoileru vpředu a atrapě difuzoru vzadu, ovšem u již známých verzí Kamiqu vypadají tyto části nárazníků úplně stejně.

Foto: Škoda

Škoda Kamiq Scoutline

Více se automobilka rozpovídala o interiéru - má mít sedačky potažené prodyšnou látkou a mikrovláknem a na palubní desku si zákazník může vybrat buď obložení à la jasanové dřevo, anebo broušený dekor. Jenže zveřejněné fotografie interiér neukazují.

První jízda se Škodou Kamiq: Svižná, úsporná a trochu překvapivá

AutoMoto

Ve verzi Scoutline se zákazníci můžou těšit také na nová kola, ambientní osvětlení interiéru nebo LEDkové čtecí lampičky. Bude k mání ve všech barvách, byť tahle modrá na fotkách jí vážně sluší, a výstavní premiéru si odbude na autosalonu v Ženevě začátkem března letošního roku.

Reklama

Související témata:

Související články

Škoda představuje Kamiq GT, páté SUV pro Čínu

SUV mánie je v Číně na vzestupu a Škoda na tomto veledůležitém trhu uvádí už pátý sportovně-užitkový model. Podobně jako Kodiaq přišel ve verzi GT se sníženou...

Výběr článků

Načítám