VIDEO: Hořící Lamborghini uzavřelo ve čtvrtek odpoledne na více než hodinu pražský tunel Blanka

Škodu přes pět milionů korun, zhruba 50 evakuovaných a uzavření části pražského tunelového komplexu Blanka na téměř jeden a půl hodiny si vyžádal čtvrteční požár sportovního auta. Nikdo nebyl při nehodě zraněn, řekli to mluvčí hasičů, policie a záchranné služby. Příčinou požáru byla zřejmě technická závada.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sportovní vůz zachvátil požár kolem 16.00 v Bubenečském tunelu. Na místo vyjely dvě jednotky pražských hasičů. Jejich mluvčí Martin Kavka uvedl, že auto začalo hořet za jízdy, a to s největší pravděpodobností kvůli závadě na voze. Oheň vůz zcela zničil. 

„Během zásahu byl tunel uzavřen. Prostor opustilo asi 50 osob. Zplodiny hoření odvětral systém tunelu,“ oznámil Kavka. Mluvčí pražské zdravotnické záchranné služby Jana Poštová řekla, že se nikdo nezranil.

Bubenečský tunel byl kvůli hašení a odstraňování následků požáru obousměrně uzavřen. Až po 17.30 byl podle informací policie provoz v tunelu částečně obnoven.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme