Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Žhavé fotky nové holky Jakuba Štáfka: Jeho zrzečka je dračice, známe její jméno

Žhavé fotky nové holky Jakuba Štáfka: Jeho zrzečka je dračice, známe její jméno
Zdroj: Se souhlasem Dominiky Doležalové
+ Dalších 17 fotografií
To je lásky!
Vypátrali jsme tajemnou zrzku, se kterou randí Jakub Štáfek (29). Nová přítelkyně Matěje Jordána z nekonečné Ulice se jmenuje Dominika Doležalová (27). Tahle kráska se svými půvaby ráda chlubí nejenom Jakubovi v ložnici, z fleku by mohla dělat modelku. A přestože jejich vztah praskl teprve tento týden, jsou spolu už delší dobu.

Štáfek nám prozradil, že má po svém boku novou lásku, už po slavném vítězství v MMA. "Je mi jasný, že jednou mě někdo asi nafotí, ale necítím, že bych o své přítelkyni chtěl lidem vyprávět," řekl oblíbený herec s tím, že svou partnerku nechce tahat do showbyznysu.

Romantika na sopce

Jenomže jeho slova se tento týden naplnila. S přítelkyní ho nafotili při milostném vrkání na baru. Rty tohoto párečku se od sebe odlepily snad jen na pár vteřin. Zjistili jsme, že tajemná zrzečka se jmenuje Dominika Doležalová a se Štáfkem randí minimálně od loňského srpna. Právě z léta totiž pochází jejich první společná fotografie.

Tehdy si spolu užili dovolenou na ostrově Réunion, jež leží nedaleko Madagaskaru. Dokonce vystoupali na vrchol vyhaslé sopky Piton des Neiges. "Kdybychom se radši namazali opalovacím krémem," smála se Dominika u snímku, na kterém ji Jakub políbil.

Je to ta pravá?

Doležalová je první přítelkyní hvězdy Ulice nebo Specialistů od krachu vztahu s Monikou Timkovou (29). Ta dala Kubovi kopačky v roce 2017, prý kvůli spekulacím o jeho údajných pletkách s Agátou Hanychovou (34). Štáfek ale eXtra.cz řekl, že řeči o něm a Agátě jsou pitomost.

Vypadá to, že po Dominičině boku našel Jakub konečně opravdové štěstí. Mnozí lidé mu novou krásku chválí, oproti Timkové si prý výrazně polepšil. Oba jsou navíc ve věku na ženění a vdávání, takže jsme zvědaví, jak daleko jejich vztah povede...

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy