Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dominika Gottová pracuje za barem: Mistrova dcera dělá dvanáctky a moc si nevydělá

Dominika Gottová pracuje za barem: Mistrova dcera dělá dvanáctky a moc si nevydělá
Zdroj: eXtra.cz
+ Dalších 19 fotografií
Exkluzivně
Budou to dva měsíce, co nejstarší dcera Karla Gotta (†80) pláchla z Helsinek zpátky do Prahy. Dominika (46) se musí sakra otáčet, aby se dokázala postavit na vlastní nohy. Našla si práci za barem, domů si ale balík peněz rozhodně nepřinese. Podle informací eXtra.cz si Gottová přijde měsíčně na podobnou částku jako student na brigádě...

Těsně před jeho odchodem na věčnost dala tátovi slib, který se snaží splnit. Dominika Gottová si po návratu do Prahy našla slušnou práci a maká tak tvrdě, jak to jenom jde. Za barem v nákupním centru Palladium dělá dvanáctihodinové směny. Tohle rozhodně není práce pro každého!

Dominika je ale za dřinu zvyklá, servírku v restauraci dělala už v Helsinkách. Zatím si však nenašla vlastní bydlení, a tak musí dojíždět 30 kilometrů z Mníšku pod Brdy. Tam jí poskytla dočasný azyl zpěvačka Šárka Rezková (50). Gottová si tak ve dnech, kdy má směnu, z donucení přivstane. Okolo deváté hodiny už začíná připravovat bar, umývá skleničky a plní lednici pitím. V deset hodin začínají chodit první hosté, to už je Dominika v pozoru a chystá objednávky.

Životní cesta Dominiky

Životní cesta Dominiky

Dominika Gottová se narodila v 25. června 1973 tanečnici Antonii Zacpalové. Teprve v 9 letech se dozvěděla, že jejím tatínkem je Karel Gott. Vystudovala hotelovku i jazykovku, dokáže mluvit sedmi jazyky. V roce 2002 se zakoukala do finského hudebníka Tima Tolkkiho. Odešla za ním do Finska. První vztahovou bouři prožili před pěti lety, na sklonku minulého roku se manželství zhroutilo pravděpodobně definitivně. Manžel Dominiky je závislý na alkoholu a byl jí nevěrný, takže se s ním Gottova dcera chce nechat rozvést.

Více o tématu

Dře za pakatel

Dcera legendárního zpěváka Karla Gotta není na celou kavárnu naštěstí sama. Pomáhá jí kolegyně, která přijímá objednávky a roznáší jídlo a nápoje. Dominika je pouze připravuje, také se stará o doplňování zásob. Podle informací eXtra.cz je v práci šťastná, velkým nedostatkem oproti finskému pohostinství je ale částka na její výplatní pásce.

Jak jsme zjistili, v podniku, kde je Gottová zaměstnaná, si servírky a barmanky přijdou na přibližně 19 tisíc korun. Pokud se daří a lidé dávají spropitné, může se výplata vyšplhat ke 24 tisícům. Ještě v Helsinkách si ale Dominika přišla na mnohem větší cifry...

Jenže tam už se i kvůli plánovanému rozvodu s Timem Tolkkim (53) vrátit nechce, a tak jí zřejmě nezbude než se místním podmínkám přizpůsobit. Ostatně pokud není člověk rozhazovačný, i s takovou částkou se dá přežít. Navíc odmítla pomocnou ruku vdovy Ivany Gottové (43), takže to zřejmě se změnou životního stylu myslí vážně.

V galerii se podívejte, jak to Dominice Gottové za barem sluší.

Dominika Gottová: Úprk z Helsinek do Prahy

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy