Hlavní obsah

Slovák a jeho matka žili tři roky v bytě s mrtvolou

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Osmadvacetiletý Štefan a jeho matka z obce na jihu Slovenska žili tři roky v bytě s mrtvolou devětačtyřicetileté ženy. Muž se policistům tento týden přiznal, že ženu před třemi lety zavraždil a její tělo zabalené v koberci ukryl pod schodištěm v domě.

Foto: TV Markíza

Muž podezřelý z vraždy ženy, která byla několik let pohřešovaná.

Článek

Štefan byl obviněn z vraždy a soud ho poslal do vazby do Leopoldova. Hrozí mu až dvacet let vězení. Televize Joj uvedla, že žena byla tři roky evidovaná jako nezvěstná. „Opravdu byla považovaná za nezvěstnou,“ potvrdila starostka obce Eva Kaczová.

Tělo ženy bylo ve značném stadiu rozkladu a nohy byly odděleny od těla. Štefan měl ženu zavraždit několika ranami šroubovákem do oblasti hlavy a krku. „Matka si Štefanovi stěžovala na zápach, ale syn řekl, že je to z kanalizace. Místnost pod schodištěm zabarikádoval,“ uvedla televize Joj.

Policie informovala, že když se Štefan na policii sám udal, byl pod vlivem drog. Podle místních měl problémy s alkoholem a drogami dlouhodobě.

Pejskaři našli v Havířově u trati mrtvého muže

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám