Šíp.deník.cz

Vévodkyně Meghan Markle skrývá OSTUDNÉ TAJEMSTVÍ... Za co se stydí?

O svém prvním "jobu" celebrity mluví málokdy. Ve většině případů se jednalo o číšníky a barmanky, nebo například o klauny na dětských párty, další časté povolání bylo ve fast foodu jako jsou McDonald's, Wendy's nebo KFC. Meghan z tohoto seznamu nejčastějších povolání slavných osobností nic nedělala. Její práce byla ještě zvláštnější a dlouho se za ni styděla! Čím si vévodkyně ze Sussexu přivydělávala, když potřebovala prachy?

1 / 11
Než se Meghan Markle stála obrazně řečeno princeznou vesmíru a obdivovanou budoucí královnou (zemře-li Kate v následujících deseti letech), bývala to celkem známá hollywoodská herečka.

Čím jste si přivydělávali vy? Nosili jste domů nákup, pomáhali vysávat a utírat prach, nebo jste se rozhodli pro zcela jinou brigádu mimo rodinný kruh? V tomhle se od slavných a milovaných většinou nelišíme. I oni museli někde začít, aby se vypracovali k hvězdné slávě a všichni jim mohli závidět.

Meghan Markle známe všichni jako herečku ze seriálu Suits. K práce si přivydělávala i psaním, založila vlastní sloupek, kde ostatním ženám radila, pomáhala nebo jim vyprávěla příběhy ze svého života. To vše je ovšem minulostí a dnes si žije ten nejpohádkovější život, jaký si mohla přát.

Vévodkyně nepracují

Princ Harry a Meghan MarkleZdroj: winto

Princezny, vévodkyně, komtesy, hraběnky a kdoví co ještě. "Povolání", kde se nemusí pracovat, alespoň ne určitý počet hodin týdně. Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle opustila svou oblíbenou postavu v seriálu Suits a stala se členkou britské monarchie.

Její život je samozřejmě zaviděníhodný, ale i ona někde musela začínat, herečkou se nestala hned po ukončení školy. Co byste tipli, že byla Meghanina vůbec první práce, a proč by se za něco takového vůbec styděla?

Jak si vydělávala jako teenager?

Meghan markleZdroj: winto

Během svých prvních královských cest po Austrálii navštívila Meghan dívčí střední školu Macarthur v Sydney. Vévodkyně se se žákyněmi podělila o své osobní zkušenosti s životem na dívčím internátu, i s prvními pracovními zkušenostmi.

Meghan o svých pracích před hereckou kariérou nikdy moc nemluvila, zjevně se falešně domnívala, že to nikoho nezajímá, fanoušci si ovšem myslí, že se styděla za svůj naprosto obyčejný start. Nicméně se žákyním rozhodla prozradit, jak si na úplném začátku vydělávala. Ne, s prostitucí nepočítejte.

Překvapivá práce

Meghan Markle Princ HarryZdroj: winto

Jedna z prvních pracovních zkušeností vévodkyně bylo vynášet odpadky. Podle Meghan Markle ji první pracovní zkušenost pomohla stát se osobou, jakou je dnes.

Meghan se nerozpovídala přímo o tom, jestli odpadky vynášela doma, nebo to bylo speciální zaměstnání, které si našla ke škole, a že jsme o takovém snad ještě neslyšeli. V USA ale člověk nikdy neví. Bylo to však poprvé, co se bývalá herečka o tomto zmínila.

,,Blízkost silných žen dodává pocit, že zvládnete vše"

Meghan Markle Princ HarryZdroj: winto

Meghan se dále přiznala, že jí děvčata ze střední školy přípomínají ji samotnou, když byla mladší. Vévodkyně řekla: ,,Děvčata, hrozně mi připomínáte mě, když jsem vyrůstala. Také jsem chodila na jenom dívčí školu, což bylo pro mě něco zcela nového. Myslím si, že být v blízkosti tak silných žen vám dodává pocit, že sama zvládnete všechno, a přejete si pochopit svůj vlastní svět."

,,Úplně mě to dojímá. Děláte opravdu velice, velice dobrou práci a já jsem šťastná, že jsme tady. Plně vás ve všem podporujeme!"
Princ Harry také holkám něco řekl:,,My muži můžeme také pomoci tím, že se zapojíme. Musíme."

Co se děje zase u nás?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů