Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Extra Host Lukáš Langmajer v mrazivé zpovědi: Pil jsem, utápěl se v tom a nakonec skočil pod vlak

+ Dalších 9 fotografií
Herec Lukáš Langmajer (39) vůbec nepatří k těm, kteří by často dávali rozhovory. O sobě mluví jen velmi nerad. Tentokrát ale odhodil rozpaky a o svém životě a soukromí promluvil tak bez servítek, až z toho mrazí. Podívejte se na rozhovor pro pořad Extra Host ve videu na začátku článku.

Když nedávno jeho o čtrnáct let starší bratr Jiří Langmajer překvapivě poskytl rozhovor DVTV o svých potížích s psychikou, řada lidí byla jeho otevřeností zaskočena. Jako by měli upřímnost v rodině, Lukáš Langmajer nyní poskytl ještě otevřenější interview své dlouholeté kolegyni a kamarádce Evě Decastelo.

Alkohol

Lukáš Langmajer například zavzpomínal na období, během kterého nejenže málem přišel o svou milovanou manželku Lucinku, ale také o život.

„Moc už nepiju. Kdybych chlastal dál, Lucinka by ode mě odešla. Neumím pít, utápěl jsem se v depresích, s kterými jsem neuměl pracovat. Nevěděl jsem, co pořádně chci. Přišel jsem si jako strašně velkolepý umělec, jako Curt Kobain,“ přiznala hvězda Okresního přeboru, Bobulí, Babovřesek a mnoha dalších seriálů i filmů.

Pokusy o sebevraždu

„Několikrát jsem chtěl spáchat sebevraždu. Teď už bychom měli čtvrté dítě, tehdy byla podruhé těhotná. Já to zase prochlastával, utápěl jsem se. Skočil jsem pod vlak, tam odtamtud mě vytáhl kamarád, který nedávno umřel na rakovinu. V tu chvíli jsem si řekl, že je konec. Nastoupil jsem totální askezi a začal jsem se léčit. Šlo mi o to, že bych vedle sebe fakt už nikoho neměl. Zůstal bych sám a nejspíš bych se upil. Jednou by se mi povedlo se zabít,“ prohlásil naprosto bez vytáček hrdý táta dvou dětí.

„S Lukášem i jeho ženou se přátelím poměrně dlouho. Na rozhovor s ním jsem se připravovala extrémně pečlivě, protože vím, že přestože jsme kolegové z divadla a kamarádi, je to velmi přímý člověk a neodpouští blbost a zákeřnost. Kdybych měla hloupé otázky, dal by mi to sežrat. Byla jsem proto ráda, že přicházel i odcházel s úsměvem,“ prozradila nám moderátorka pořadu Eva Decastelo (41).

Taktika

„Samozřejmě jsem si to pojistila. Manželství mě naučilo a divadelní přátelství s Lukášem Langmajerem mi to jen potvrdilo, že aby chlap byl spokojený, musí dostat najíst. Takže když Lukáš přišel na naše natáčení, jako zatím před jediným hostem našeho pořadu před ním rovnou přistál oběd. A vyplatilo se,“ dodala s úsměvem.

Co všechno charismatický herec prozradil? Třeba jak se poznal s manželkou a jakou sprosťárnu si tehdy pomyslel. Nebo co se mu stalo při natáčení Bobulí a co nepatřičného při nich prováděl. Jak bojuje se svými strachy? Kdy a jakým způsobem se dostal k satanismu a co všechno kvůli němu prováděl? Jak dojemně hovoří o své manželce? Proč už léta nesmí do ložnice? Jak s ženou vše podřídili spokojenosti dětí? Co vidí na závodění a koho hraje v seriálu Slunečná

Na všechny tyto otázky i mnoho dalších Lukáš upřímně odpovídá na začátku článku ve videu, které se natáčelo v prostorách baru Bar and Books, Mánesova

Další díl pořadu Extra Host přineseme ve čtvrtek 23. ledna 2020.

Předchozí díly

Pusťte si i další již uveřejněné díly pořadu Extra Host:

Související články

Další články

Nejnovější kauzy