Video
Video se připravuje ...

Pět minut hněvu a Timův vyhazov! Nepříjemné překvapení pro Gottovou v práci David Turek

Přiletěl ušmudlaný, s igelitkou v ruce a bez peněz. Po sobotním teatrálním představení, kdy rovnou z letiště navštívil hrob svého tchána na pražských Malvazinkách a »zaslzel«, zamířil Timo za Dominikou do obchodního centra, kde pracuje za barem. Výsledek: požádal o peníze a o bydlení a Gottová ho do pěti minut vyhodila.

Pomoc fanynky

Timo se pak vrátil zpět na letiště, kde si dobil telefon a zavolal svoji fanynku Yvettu Orlit, poradkyni ministra průmyslu Havlíčka, která mu nabídla azyl. Následně za ní taxíkem odcestoval do Mníšku pod Brdy u Prahy.

Tam na něj blondýnka, která dorazila na schůzku ve voze s německou poznávací značkou, čekala. Ovšem neskončil u ní doma, ale v místním hotelu, kde mu zařídila nocleh. Paradoxní přitom je, že Mníšek je jen čtyři kilometry od Chouzavé, kde Dominika bydlí u zpěvačky Šárky Rezkové (50).

Neustále volal

„Celou sobotu mi Timo neustále volal, ale já jsem byla do večera v práci. Pak mi začal vypisovat, že spáchá sebevraždu,“ řekla Blesku rozklepaně Dominika. „To ale dělal i v minulosti... Je zoufalý!“ dodala.

Podle ní je Timo právě v manické fázi své nemoci. „Ztrácí kontrolu nad tím, co dělá! Na rovinu vám řeknu, že se k němu vracet nebudu. Ale tu situaci nějak musím řešit,“ pronesla včera odpoledne Dominika.

Svolila k setkání

Původně se s manželem domluvila, že se setkají v úterý, kdy bude mít po dlouhém týdnu v práci volno. Pod tíhou okolností a výhrůžek se ale rozhodla, že si s ním promluví ještě v neděli večer po konci své směny.

Požádala jsem ho, aby se vrátil zpět do Finska, nastoupil tam léčení a využil k tomu finské finanční fondy. Je nemocný a úřady mu zcela jistě pomůžou. Také jsme mluvili o rozvodu, na kterém si trvám,“ svěřila Blesku po setkání.

Ovšem nevím, jak to řízení půjde rychle, protože Timo má obrovské dluhy, můžou být až dvoumilionové a já jsem jeho žena, takže to nepůjde tak lehce,“ zoufala si Dominika. Timo se ale vrátit do své domoviny nechce.

Timo se odmítá vrátit do Finska, nemá tam zázemí. Nechce se tam léčit a využít tamní fondy. Chce do Mexika, kde má řadu pracovních nabídek. Snad mu někdo s letenkou pomůže, přinejhorším ji zaplatím já. Když mi řekl, že by zůstal tady, reagovala jsem, že se můžeme vídat, ale rozhodně spolu žít nebudeme,“ uzavřela Dominika.

Fotogalerie
73 fotografií