Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Brad Pitt s Jennifer Aniston dokazují, že stará láska nerezaví: Polibky a doteky nebraly konce

Brad Pitt s Jennifer Aniston dokazují, že stará láska nerezaví: Polibky a doteky nebraly konce
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 7 fotografií
opět spolu?
Herec Brad Pitt (56) se na udílení cen SAG Awards 2020 rozhovořil o svém nešťastném manželství s Angelinou Jolie (44) a o svém novém způsobu života. Nejenom všechny přítomné, ale i všechny fanoušky potěšil jeho vřelý vztah k bývalé manželce Jennifer Aniston (50). Během večera se k sobě oba dva velice měli a letmé dotyky s polibky nešly přehlédnout.

Jennifer Aniston (50) se potkala se svým exmanželem Bradem Pittem na udílení Screen Actors Guild Awards. všechny přítomné velmi překvapilo, jak vřelý vztah má herec se svojí bývalou ženou. Na obou bylo poznat, že to mezi nimi jiskří.

Fanoušci začali okamžitě spekulovat o tom, zda i v tomto případě bude platit přísloví stará láska nerezaví. Lidé by ze všeho nejvíce uvítali, kdyby se Jennifer a Brad dali opět dohromady. "Jennifer Aniston je osudová žena v životě Brada. Tihle dva se nikdy neměli rozejít," píší lidé na sociálních sítích.

Brad Pitt získal cenu SAG za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve filmu Tenkrát v Hollywoodu a při děkovné řeči mluvil také o svém nešťastném manželství s herečkou Angelinou Jolie. Po skončení udílení cen se v zákulisí potkal právě s Jennifer Aniston.

Jejich setkání bylo plné emocí. Brad a Jennifer se na sebe usmívali od ucha k uchu a byly samé letmé dotyky a polibky. Že by se skutečně mezi nimi něco rýsovalo?

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy