Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nezvládnu to s tebou, jsi zákeřná! Drsná hádka zkomplikuje Výměnu manželek

Nezvládnu to s tebou, jsi zákeřná! Drsná hádka zkomplikuje Výměnu manželek
Zdroj: koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
spor
Nová epizoda Výměny manželek představí divákům dva naprosto rozdílné světy. Jak si poradí temperamentní Lenka v poklidně žijící rodině s podstatně mladším prozatímním partnerem? Dokáže se Petra přizpůsobit domácnosti, kde vše včetně firmy obstarává maminka?

Ve středu čeká diváky další epizoda Výměny manželek a zdá se, že bude pořádně napjatá. Lenka bude v kladenském bytě hořekovat nad leností svého prozatímního partnera Dominika, to ale ještě není nic proti tomu, jakou válku na druhé straně povede její manžel s náhradní ženou Petrou.

Lenka přiznala, že s nápadem jít do Výměny manželek 2020 přišla ona jen tak z rozmaru. Petra na druhé straně chce svému partnerovi ukázat, že není jednoduché, když musí vše obstarávat sama. Snadné to pro ni nebude ale ani v náhradní rodině, kde dojde k ostré hádce.

Atmosféra mezi Petrou a náhradním manželem bude zřejmě pořádně napjatá. Když se ho zeptá, zda to spolu ještě zvládnou, dostane se jí nemilé odpovědi. „Já to s tebou nezvládnu, protože jsi zákeřná,“ odvětí jí.

Dokáže Petra nakonec s náhradním manželem vyjít? A dovede Lenka z jejího pohledu líného Dominika přinutit k nějaké aktivitě? Nový díl sledujte už ve středu večer na Nově.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Výměna manželek

Výměna manželek je reality show, kterou od roku 2005 vysílá TV Nova. Manželky ze dvou rodin se na deset dní vymění, to vše pod dohledem kamer. Na konci pořadu se všichni zúčastnění setkají a zrekapitulují, k čemu během Výměny manželek došlo. Aktuální řada Výměny manželek.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy