Přestože se na sociálních sítích neustále chlubí svou rodinnou idylkou a luxusním stylem života, dlouhou dobu exotická kráska Jasmina Alagičová odmítala ukázat, jak její vymodlený synáček Sanel vlastně vypadá. Bývalá modelka se dokonce nechala slyšet, že si na obličejíček syna nejdřív musela zvykat: „Bude to znít hrozně, ale on byl skoro jako takové zvířátko. Trochu mi připomínal opičku, navíc byl strašně chlupatý…“ líčila v Show Jana Krause (66). Místo vlastního potomka tak sdílela na internetu snímky se svým synovcem.

Její muž Rytmus byl oproti ní mnohem sdílnější, záběry svého chlapečka sdílel mnohem častěji, využíval však hošíkových fotek k poměrně odsouzeníhodné sebepropagaci: Přes tvář maličkého Sanela vždy umístil „vodoznak“ s reklamou na svůj koncert. Jak tedy jejich „opička“ ve skutečnosti vypadá, bylo dlouho zahaleno tajemstvím, a příznivci této dvojice se mohli jen dohadovat – než Jasmina, jakoby omylem, sdílela momentku s dítětem v jejich ložnici či snad obýváku. Na zdi za hrdou maminkou, mrňavým kloučkem a pudlicí Daphne přitom nelze přehlédnout obrovský obraz na stěně.

A všichni se naráz mohli zbláznit. Jde totiž o portrét, na němž jsou Jasmina, Sanel a Rytmus vymalovaní málem jako svatá trojice. „Vidím, že se tu hodně řeší obraz, a jsem šťastná, že se vám líbí. Dala jsem ho namalovat Paťovi na jeho narozeniny,“ vysvětlila posléze Jasmina. Jde o obraz poměrně povedený, jak Jasmina, tak Rytmus si jsou na něm dost podobní, nelze však přehlédnout jeden lehce bizarní detail: Sanelkovi umělec nakreslil v porovnání s rodiči (především s tatínkem) o dost větší hlavičku… „Konečně je ho vidět celého! V tvářičce je to celý Rytmus!“ jásají však jejich fanoušci spokojeně.

VIDEO: Pamatujete si ještě, jak přesně rok před veselkou lhala Jasmina o svém vztahu s Rytmusem?

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
75 fotografií