Hlavní obsah

Richard Hammond nechal fanoušky nakonfigurovat svůj nový vůz

Během listopadu minulého roku vyzval Richard Hammond, známý z legendárních pořadů Top Gear či Grand Tour, své fanoušky, aby mu pomohli v konfiguraci jeho nového automobilu. Nyní moderátor ukazuje výsledek.

Foto: Profimedia.cz

Richard Hammond

Článek

Fanoušci sice nekonfigurovali auto od prvního do posledního bodu, rozhodovali ale hlasováním o tom, jaký bude mít Morgan Plus 6 interiér. Možnosti byly dvě, modrá a červená a u diváků zvítězila druhá, křiklavější varianta, a to v poměru 40:60.

Morgan pokryje rám speciální edice zlatou

AutoMoto

Výsledek, který měl Richard Hammond možnost vidět na konci minulého týdne, je ovšem ohromují a možná ani on sám netušil, jak dobře bude červený interiér ladit k matně černé kapotě překrásného Morganu. Kabriolet Plus 6 zkrátka působí tak, že za slunného dne by si ho každý přál řídit.

A co víc, auto nejen dobře vypadá, ale podle přiloženého videa i dobře zní a jezdí. Pomáhá mu k tomu především šestiválcový třílitrový motor od BMW, který má výkon 335 koňských sil a sílu točivého momentu 500 Nm. Navíc, vůz Richarda Hammonda má díky vylepšeným výfukům výkon zvýšen na hranici 400 koní.

Skončí The Grand Tour po třetí řadě? Nevěřte bulváru, tweetuje Clarkson

AutoMoto

Při předání a první jízdě legendárního bývalého moderátora Top Gearu na BBC je vidět, jakou má Richard Hammond z retro auta radost a divit se mu nelze. Současná hvězda televize Prime od Amazonu mimo jiné ocenila i nové hliníkové šasi od Morganu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám