Hlavní obsah

Jakub Kovář v nezvyklé roli! Během Utkání hvězd KHL se postavil k buly. Jak to dopadlo?

Humornou vsuvku si pro moskevské publikum připravili hokejisté během nedělního Utkání hvězd KHL. V hlavní roli se představil gólman Jekatěrinburgu Jakub Kovář, který se během semifinálového duelu pokusil vyhrát vhazování ve vlastním obraném pásmu. To se mu však nepodařilo a celá taškařice skončila obdrženou brankou.

Foto: Sport.cz

Gólman Jakub Kovář si během utkání hvězd KHL vyzkoušel vhazování

Článek

Duely Utkání hvězd KHL nabídly hodně branek i nevídaných momentů. Z vítězství 8:6 v semifinálovém klání se radoval výběr Tarasovovy divize, který si poradil s Charlamovovou divizí. V brance poražených se představil český reprezentační gólman Jakub Kovář. Ten byl také hlavním aktérem humorné scénky z první třetiny.

Kovář se v obraném pásmu postavil na pozici centra k vhazování. Legrační kulisu nezvyklé situace dokreslil lajnový sudí, který na led sprejem namaloval čáry tak, jak to dělají fotbaloví arbitři při zahrávání standardních situací. Kovářovi se jeho hokejová premiéra na buly nepovedla, a do odkryté svatyně tak mohl poslat puk běloruský útočník Vjačeslav Gretsky z Minsku.

Vítězství celého miniturnaje nakonec slavil výběr Bobrovovy divize s českým útočníkem Dmitrijem Jaškinem. V nedělním finále vyhrál nad Tarasovovou divizí 7:6 po samostatných nájezdech. Jaškin k tomu pomohl jednou asistencí. Kovářův tým v boji o 3. místo a podlehl Černyševově divizi 8:9 také po samostatných nájezdech.

Reklama