Hlavní obsah

Chcete zápas se synem? Dejte 100 milionů dolarů, vytasil se s částkou otec neporaženého šampiona

Mediální závod slov a prohlášení je tu. Žádné překvapení, dal se očekávat. Zápasník MMA Conor McGregor vyprovodil o víkendu z klece za 40 vteřin Donalda Cerroneho. Nejlepší organizace UFC má zase obří téma, král propagace a zdroj financí se vrátil. Hned vyvstala otázka: bude odveta s neporaženým šampionem Chabibem Nurmagomedovem? Může být, jeho otec ale vytasil velkou kartu. „Dejte 100 milionů dolarů.“

Foto: Facebook: Chabiba Nurmagomedova

Hvězdný bojovník Chabib Nurmagomedov.

Článek

Prezident UFC Dana White je silná osobnost a také obchodník. Ví, že duel McGregor–Nurmagomedov 2 je terno pro všechny strany. Otec ruského zápasníka má na syna velký vliv a pustil do světa cifru, která se okamžitě rozletěla světem. Touto astronomickou částkou si cení neporaženého bojovníka, který má za sebou 28 duelů, a to od roku 2008. V UFC si drží šňůru dvanácti vítězství v řadě.

„Potřebujeme se také pomstít Conorovi,“ řekl Abdulmanap Nurmagomedov agentuře RIA Novosti, kterou citoval server mmamania.com. „Ale dejte nám 100 milionů dolarů den po zápase s Fergusonem. Nevím, možná to chce Dana White zařídit (finanční částku), potřebuje ten zápas.“

McGregor se díky svým výkonům v předešlých letech, kdy vyhrál šampiona ve dvou váhových kategoriích, stal jedním z nejlukrativnějších MMA hráčů na světě. A každá strana chce urvat co nejvíce. I když částka 100 milionů dolarů je ve světě MMA sci-fi.

Tyto finance si lze lépe představit v boxu. Zde má McGregor také zkušenosti, když si dal zápas s neporaženým Floydem Mayweatherem. Ten se o víkendu také přihlásil o slovo. Na Instagramu zvěřejnil dvě fotky, které mají patrně naznačovat, že se v roce 2020 může potkat právě s Irem i Rusem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather),Led 18, 2020 v 10:57 PST

„Každý chce bojovat s Conorem,“ řekl také White. Boxerský duel McGregor vs. Mayweather se zdál v roce 2017 nemožný, nakonec se stal finančním trhákem a jeho realita pohltila svět. Nyní nahozená suma sto milionů dolarů se může zdát také nesmyslná, ale jde o první výkop, který je vždy nadsazený.

Jaká bude realita v následujících měsících?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Floyd Mayweather (@floydmayweather),Led 18, 2020 v 10:19 PST

Reklama