Jolanda, která dokázala hravě předpovědět i rozchod hokejového Boha Jaromíra Jágra (47) s modelkou Veronikou Kopřivovou (28), se proslavila nejen televizními věštbami, ale také skvělými hláškami a zvláštním stylem mluvy.

Poslední rozloučení s ní se bude konat již tento čtvrtek v Děčíně. „Ano, pohřeb zajišťujeme my. Konat se bude ve čtvrtek ve 14 hodin tady v Děčíně,“ uvedl pro web TN.cz zaměstnanec děčínského pohřebního ústavu Zdeněk Zvěřina. Ostatně podle webu pohřební služby se většina obřadů koná v síni na hřbitově Folknářích. Pravděpodobně tam tedy proběhne i rozloučení s Jolandou.

Život nezapomenutelné věštkyně, která by v únoru oslavila 56. narozeniny, vyhasl v pátek 17. ledna. Osudným se jí stal komplikovaný zápal plic, ale se zdravím měla problémy již nějakou dobu.

Její syn David již také naznačil, že se na jeho mamince podepsal i fakt, že ji před smrtí odmítli hospitalizovat hned ve třech nemocnicích. „Nikde v nemocnici neměli volné lůžko, tak ji převáželi z Děčína do Ústí nad Labem, z něj do Teplic a odtamtud do Děčína. Chtěl jsem dát maminku do pražské vojenské nemocnice, posílal jsem tam lékařské zprávy, ale doktor odtamtud se mi vůbec neozval,“ prozradil webu eXtra.cz David.

 

Fotogalerie
11 fotografií