Hlavní obsah

Milan Škoda ozdobil dvěma góly svůj debut v turecké fotbalové lize

Rizespor
Aktualizováno

Fantazie! Lepší ligovou premiéru si fotbalový útočník Milan Škoda v Turecku snad ani nemohl přát. Bývalý slávistický kanonýr ji ozdobil dvěma góly. V poslední dvacetiminutovce rozhodl o výhře Rizesporu nad Genclerbirligi 2:0 a je největší hvězdou zápasu.

Foto: Sport.cz

Milan Škoda se při ligové premiéře v Turecku mohl radovat ze dvou vstřelených gólů. Svému Rizesporu zajistil vítězství.

Článek

Fanoušci Slavie si možná povzdechnou, že mohl Milan Škoda dál válet v sešívaném dresu v Edenu. Jenže vršovický klub zkušeného snajpra pustil do ciziny a útočník hned na začátku tureckého angažmá ukazuje, že mu to pořád pálí. V barvách Rizesporu se trefil hned dvakrát, Škodův tým vyhrál 2:0 a český útočník je za hvězdu.

První velká chvíle Škody, který nastoupil v základní sestavě, přišla dvacet minut před koncem, když dostal do pokutového území přihrávku z pravého křídla. Míč se jako první snažil odehrát obránce, jenže jej nezasáhl dobře a k zakončení se protlačil zkušený Čech. Jeho první ránu zblízka gólman zneškodnil, dorážka do odkryté sítě už ale znamenala gólovou radost.

Pět minut před koncem pak pro změnu český útočník skóroval poté, co dostal přihrávku z levého křídla. Ukázal spoluhráči, kam si přeje dostat míč, a ten mu ho do daného prostoru skutečně naservíroval. Bývalý střelec Slavie pak sám před gólmanem nezaváhal a prostřelil brankáře. Rizespor tak slaví výhru 2:0.

Reklama

Související témata: