Úvod > Kalendář akcí > Hudební a divadelní akce > Taneční odpoledne se Stavařinkou Tondy Duba
Hudební a divadelní akce

Taneční odpoledne se Stavařinkou Tondy Duba

Tato akce již proběhla a není tedy aktuální. Prohlédněte si aktuální akce v okolí této již neaktuální akce, prozkoumejte aktuální akce v regionu Plzeňský kraj nebo navštivte Hudební a divadelní akce v celé ČR.
K tanci i poslechu bude hrát známý a oblíbený taneční orchestr Tondy Duba v neděli 9. února od 14 do 18 hodin ty nejlepší ze skladeb, které v české dechovce najdeme.
Klasická česká dechovka se vrací do plzeňského JASu!

Po 5 měsících se vrací do kulturního domu JAS v Jablonského ulici Plzni na Slovanech STAVAŘINKA Tondy Duba! K tanci i poslechu Vám tento známý a oblíbený taneční orchestr bude hrát v neděli 9. února od 14 do 18 hodin ty nejlepší ze skladeb, které v české dechovce najdeme. A nejen to! V programu zazní i známé evergreeny, které jste si notovali ve Vašem mládí a na které si i dnes rádi zavzpomínáte... Chybět v tomto pořadu nebude ani milé překvapení, o tom se ale více rozepisovat nemůžeme. Přijďte si tedy v neděli 9. února zatančit či jen poslechnout známé a slavné melodie vašeho mládí!

Provozovatel

Kulturní dům JAS

Jablonského 39
326 00 Plzeň
Tel.:
+420 605 128 734
Email:
info@luckyartagen...
Facebook:
https://www.faceb...
WWW:
luckyartagency.cz/
GPS:
49,737706 13,393266
 
Region:
Plzeňský kraj
Oblast:
Plzeň a okolí
Město:
Plzeň
Tipy na výlet:
Plzeň a okolí
 

Cena

Cena: 80 Kč

 

Časová náročnost

4,0 hodiny

 
 

Turnaj Gorila 2024

Mezinárodní florbalový Turnaj Gorila patří mezi nejvýznamnější florbalové akce v Česku. Je určený pro šest věkových kategorií hráčů a hráček ve věku od 5 do 17 let.
Plzeň 2-Slovany, Plzeňský kraj

Legiovlak 2024

Legiovlak je projekt Československé obce legionářské, který si předsevzal vytvořit věrnou repliku legionářského vlaku z období let 1918–1920, kdy na Transsibiřské magistrále v Rusku probíhaly válečné operace čs. legií.
Plzeň, Plzeňský kraj

Cesta kolem světa v DEPO 2015

Nová interaktivní rodinná zážitková výstava z dílny DEPO2015 přináší unikátní koncept světelné zážitkové výstavy kombinované s prvky únikových her.
Plzeň, Plzeňský kraj

Natěsno

Výstava NATĚSNO v DEPO2015 se dotýká zkoumání limitů a možností lidského těla, přičemž nezůstáváme pouze u anatomie. Vnímáme tělo jako prostředek pro vyjádření myšlenek a emocí. Skrze umělecká média překračujeme fyzické hranice k podtextům poznávání a vnímání.
Plzeň, Plzeňský kraj

František Štorm – Endemic Monsters v DEPO2015

Výstava v prostorách DEPO2015 je již tradičním každoročním doprovodem festivalu světla. Letos se svým aktuálním dílem představí vynikající malíř, typograf, grafik, designér a hudebník František Štorm.
Plzeň, Plzeňský kraj

Bavorsko-český festival Treffpunkt 2024

Česko-bavorský festival „Treffpunkt“ – dny věnované bavorské kultuře proběhnou v plzeňském DEPO2015.
Plzeň, Plzeňský kraj

Festival kávy Lógr 2024 v Depo 2015

Poslední květnovou neděli provoní celý areál plzeňské kreativní zóny DEPO2015 výběrovou kávou ze všech koutů světa.
Plzeň, Plzeňský kraj

Wallz: Pilsen Street Art Festival

Festival WALLZ již pátým rokem přiváží do Plzně nejlepší umělce světového street artu, aby ozdobili svými velkoplošnými díly fasády budov, zdí i celých ulic. Na jeden týden od 13. do 18. června se tak z města stává obří galerie, v níž diváci mohou nahlížet umělcům pod ruce přímo při práci.
Plzeň, Plzeňský kraj

Kurzy quillingu v Praze, Brně, Olomouci a Plzni

Quilling nebo také papírový filigrán je výtvarná technika využívající proužků papíru, které jsou stáčeny, formovány a lepeny do požadovaného tvaru. Ve výsledku díky správné kompozici jednotlivých tvarů můžete vytvořit krásný a originální obrazec.
Plzeň, Plzeňský kraj

Laser game Plzeň

Laser game nebo laser tag je bezvadná akční kolektivní hra, kde se snažíte trefit vestu protihráče. Celá hra se odehrává v tématické aréně pod UV světly, mlhy a za doprovodu dynamické hudby.
Plzeň, Plzeňský kraj

Plavecký areál Plzeň – Slovany

Zajímavý plavecký areál s množstvím atrakcí, který za návštěvu určitě stojí. Je zde krytý i venkovní bazén a saunu, tobogán, divoká řeka, relaxační bazén, malý dětský výukový bazén, vířivky a parní komory pro muže a ženy.
Plzeň, Plzeňský kraj

Sportovní hala města Plzně na Slovanech

Městská sportovní hala se může pyšnit naprostým monopolem, na západě Čech se jedná o největší a nejkvalitnější sportovní plochu. Hlavní hrací plocha je díky svým rozměrům a kvalitou využívána jak tradičními sporty (basketbal, fotbal, volejbal), tak těmi netradičními (florbal, ultimate frisbee).
Plzeň, Plzeňský kraj

Sportovní centrum Kotelna Slovany

Přijďte si zasportovat, protáhnout tělo a vyzkoušet nejen tradiční sporty, ale i poslední novinky. Uvnitř plně klimatizovaného sportovního centra jsou dva sály pro aerobní sporty, při kterých vás budou provázet naši instruktoři. V přízemí se nachází Profi ring box pro box a jiná bojová umění.
Plzeň 2-Slovany, Plzeňský kraj

Kostel U Ježíška v Plzni

Kostel U Ježíška získal dnešní podobu po barokní přestavbě kaple, která stála od 17. století v údolní nivě řeky Radbuzy a u které si postavil městský lékař a primátor Pavel Helffer z Helfferstreu svou předměstskou usedlost.
Plzeň, Plzeňský kraj

Depo2015 – plzeňská kreativní zóna

Plzeňská kreativní zóna, kde spojujeme inovativní myšlení, nové i tradiční technologie, kreativního ducha a lásku ke kultuře. DEPO2015 vzniklo v roce 2015, když byla Plzeň Evropským hlavním městem kultury.
Plzeň, Plzeňský kraj

Depo Moto Art – galerie motorismu a umění v Plzni

Depo Moto Art v Plzni – galerii motorismu a umění najdete v bývalé trolejbusové hale bývalých dopravních podniků. Naleznete zde nejen historické automobily a motocykly, ale i sochy, fotografie nebo květiny.
Plzeň, Plzeňský kraj

Ubytování a restaurace v okolí

Lotyšská kavárna Pankuka v Plzni

Jediná lotyšská kavárna v České republice. Nabízí vyběrovou kávu Father's a domácí zákusky připravované podle tradičních lotyšských receptů. V kavárně je dětský koutek.
Plzeň 2-Slovany, Plzeňský kraj

Kavárna a bistro Ústředna DEPO v Plzni

Báječná káva, jedinečná kuchyně a neotřelé umění... to je Ústředna v DEPO2015.
Plzeň, Plzeňský kraj

Klub malých pivovarů v Plzni

Plzeňský Klub malých pivovarů má každý den na čepu deset pivu, která vybírají od malých pivovarů. Nad Klubem je možné se i ubytovat.
Plzeň, Plzeňský kraj

Prohlídka pivovaru Gambrinus

Prohlídka „Jak se pivo vaří“ začíná přímo v srdci pivovaru Gambrinus, v nově zrekonstruované Varně 1869. Hned zkraje vám nabídne na probuzení smyslů malou degustaci. Mimo jiné si můžete prohlédnout unikátní výrobní prostory nebo vyzkoušet školu čepování.
Plzeň, Plzeňský kraj

Pivovar Proud v Plzni

V experimentálním pivovaru Plzeňského Prazdroje, v budově bývalé elektrárny, vaříme piva, která nás baví. A doufáme, že budou chutnat i tobě. Objevte s námi pivovar Proud.
Plzeň, Plzeňský kraj

Hospoda Na Spilce

Přijměte pozvání do legendární Hospody Na Spilce, která se nachází v prostorách bývalých kvasných sklepů pivovaru Plzeňský Prazdroj a patří mezi největší hospody v Česku. Po více než dvouleté pauze má hospoda znovu otevřeno a nabízí menu s moderní českou kuchyní!
Plzeň, Plzeňský kraj

Jak se pivo vaří – prohlídkový okruh pivovarem Gambrinus

V pivovaru Gambrinus se lidé dozvědí více o jeho historii i vaření piva Nahlédnou do původních i současných výrobních prostor a samozřejmě ochutnají, co se zde právě navařilo. Součástí trasy je i senzorická prezentace surovin nebo škola čepování piva.
Plzeň, Plzeňský kraj

Šálek & Špunt na Náplavce v Plzni

Oblíbenou plzeňskou kavárnu Šálek & Špunt najdete i náplavce u Radbuzy. Slibuje výběrovou kávu a skvělé víno.
Plzeň, Plzeňský kraj