Veletržní premiéra - Austro Vin Tulln 2020: Největší rakouský zemědělský veletrh

Austro Vin Tulln, největší rakouský specializovaný veletrh pro zemědělství, se koná od 30. ledna do 1. února 2020. Tento specializovaný veletrh se zaměřuje výhradně na dynamický růst v oblasti pěstování vína, ovoce, technologií pro výrobu vína a marketingu. V průběhu této třídenní akce se uskuteční řada přednášek od předních specialistů v oboru. Skvělá akce a vhodný termín konání pro všechny pěstitele vína a ovoce.

Velká výstavní plocha:

Na ploše 18 tisíc m2 představí 240 vystavovatelů celkem 380 značkových nejnovějších inovací v oblasti pěstování vína a ovoce, technologií pro výrobu vína a marketingu.

Specializovaný program:

Skvělý specializovaný program připravený našimi nejlepšími sponzory: Weinbauverband Österreich (Rakouská asociace pěstitelů vína) a Bundesobstverband Österreich (Federální rakouská asociace pěstitelů ovoce) ve spolupráci s Univerzitou přírodních zdrojů a aplikovaných věd o životě ve Vídni a s dalšími profesionálními vinařskými a ovocnářskými školami. Tento program se do celé koncepce veletrhu dobře hodí.

Přehled všech témat:

- Venkovní mechanizace: sazeče, traktory a přepravní zařízení, technologie pro sběr, sázení, přípravu půdy, zavlažování, ochranu, hnojení a pěstování vína a ovoce

- Technologie pro výrobu vína: čerpadla a dopravníkové systémy, filtrační technologie, stroje pro zpracování vína a ovoce, třídící systémy, manipulační systémy pro vína, ovocné džusy a alkoholické nápoje, technologie pro perlivá a šumivá vína, nápojové tanky, destilační technologie a analytika

- Plnění a balení: třídící a ovládací systémy, plnící systémy, těsnící a uzávěrové technologie, balící linky, technologie pro chlazení a uskladnění, balící stroje

- Služby a marketing: informační služby, prodej a prezentace, bary, přímý marketing.

Cena Austro Vin Award

Na veletrhu bude vůbec poprvé udělena cena “Austro Vin Award” za nejlepší inovaci. Do soutěže se přihlásila řada specializovaných vystavovatelů. Výherce vybrala odborná porota, podle následujících kritérií: inovace, zralost trhu a trvalá udržitelnost. Ocenění budou udělena při zahajovacím ceremoniálu v kategoriích pěstování vína, technologie pro výrobu vína, marketing, trvalá udržitelnost a pěstování ovoce.

Otevírací doba:

Čtvrtek 30. ledna a pátek 31. ledna od 10:00 do 18:00

Sobota 1. února: od 10:00 do 17:00

Kontakt:

Messe Tulln GmbH

Messegelände 1

3430 Tulln an der Donau

Rakousko

Web: www.messe-tulln.at

Klíčová slova Rakousko-zemědělství-obchod-víno-ovoce-Messe Tulln GmbH

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie
Zemědělství, životní prostředí

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.