První únorovou neděli bude zrak Američanů směřovat na floridský stadion, kde se odehraje takzvaný Super Bowl, vrchol play-off amerického fotbalu. Na tento zápas se každoročně dívá neuvěřitelné množství lidí a příznivci amerického sportu jej berou jako svátek. Není tak divu, že firmy platí v tomto období horentní sumy za reklamy. To samozřejmě platí i o automobilkách. Volvo

První únorovou neděli bude zrak Američanů směřovat na floridský stadion, kde se odehraje takzvaný Super Bowl, vrchol play-off amerického fotbalu. Na tento zápas se každoročně dívá neuvěřitelné množství lidí a příznivci amerického sportu jej berou jako svátek. Není tak divu, že firmy platí v tomto období horentní sumy za reklamy. To samozřejmě platí i o automobilkách. | Volvo

Volvo chce rozdat auta za 22 milionů korun. Akci má spustit největší fotbalový zápas

V pondělí 3. února vypukne jedna z největších sportovních událostí na světě. A Volvo bude u toho.

První únorovou neděli bude zrak Američanů směřovat na floridský stadion, kde se odehraje Super Bowl, vrchol play-off amerického fotbalu. Na tento zápas se každoročně dívá neuvěřitelné množství lidí a příznivci amerického sportu jej berou jako svátek. Není tak divu, že firmy platí v tomto období horentní sumy za reklamy. To samozřejmě platí i o automobilkách.

Takové Volvo na to jde letos trochu jinak. Americké zastoupení značky slaví přes milion zachráněných životů od zavedení svých bezpečnostních inovací, mezi které se řadí například první dětské sedadlo proti směru jízdy v roce 1972. V návaznosti na číslovku milion se Volvo zavazuje, že divákům Super Bowlu rozdá zbrusu nová auta v hodnotě jednoho milionu dolarů.

Pro šanci získat nové auto se stačí zaregistrovat na oficiálních stránkách akce a naspecifikovat si svůj vysněný vůz. Můžete si vybrat opravdu jakýkoliv model - crossover XC40, sedan S90 nebo i velké SUV XC90. Pak už stačí jen sledovat Super Bowl a čekat na magický okamžik. Jak totiž asi čekáte, Volvo auta nerozdá jen tak.

Rozdávání aut se spustí pouze v případě, že jeden z týmů skóruje safety. K tomuto druhu skóre se docílí složením protihráče s míčem v jeho vlastní koncové zóně. Respektive jde o jedinou situaci, při které může skórovat tým, který nemá v ruce míč. Případů safety může být samozřejmě víc.

Za celou dobu existence Super Bowlu se tímto stylem skórovalo jen devětkrát, tedy skoro v jednom ze šesti zápasů. Poslední safety zaznamenal Super Bowl v roce 2014. Pokud tedy statistiky nelžou, mají Američané velkou šanci na rozdávání aut. Pro Českou republiku tato akce bohužel neplatí.

Volvo

Volvo je švédský výrobce osobních a nákladních automobilů, autobusů a stavebních strojů. Vznikl v roce 1915, od 1944 používá současný název.

V roce 1999 Volvo prodalo svoji divizi osobních automobilů Fordu. Ten ji v roce 2010 postoupil čínské společnosti Geely Automobile.

Volvo S90 • Volvo S60 • Volvo V60 • Volvo XC90 • Volvo XC60 • Volvo XC40

Doporučujeme

Články odjinud