„Manipulujete s výsledky!“ prohlásil natvrdo při finálovém večeru přímo z pódia jeden ze sponzorů soutěže Ramiro Gutierrez rozezlen tím, že mezi finalistkami není jeho mexická favoritka.

A rozpoutal peklo – na jeho slova totiž prudce reagovala finalistka z Kolumbie, která samozřejmě sebe a dívky bránila. „Byla jsem měsíc bez dcery, abych jí předvedla skvělé věci, ale pro tohle ne,“ řekla třeba zklamaně. A její proslov byl tak bouřlivý, že byly po šesti hodinách přenos na kanálu youtube i samotná soutěž přerušeny. Dívky tak odešly do zákulisí a výsledky se dozvěděly až po poradě vedení Miss Global a v podstatě mimo kamery.

„Po všem, co se událo, jsem nečekala, že vůbec bude vyhlášení, a tím méně, že se umístím. Doteď tomu nemůžu uvěřit, ale mám korunku, takže ano, vážně se to stalo,“ řekla k tomu nevěřícně Karolína. Stříbro brala dívka z Peru, bronz Brazilka, bramborová skončila Filipínka. Na sociálních sítích se ale prakticky hned rozjely spekulace o korupci. První příčku si totiž prý pokoušela zajistit Mexičanka poměrem s jedním ze sponzorů.

Miss Global

Soutěž Miss Global se koná od roku 2013 a mezi její zvláštnosti patří, že se do ní mohou hlásit ženy až do pětatřiceti a mohou být matkami. Každý rok se tak zvyšuje počet přihlášených žen, které jsou z různých zemí světa.

Dobrý ročník

Mnout ruce si můžou hlavně pořadatelé soutěže České Miss! Z ročníku 2019 se už před Kokešovou na světové soutěži umístila Klára Vavrušková (21). Ze soutěže Miss Earth 2019 na Filipínách si sice neodvážela korunku pro vítězku, ale navlékli jí šerpu pro třetí nejkrásnější dívku planety.

VIDEO: Naštvaná Misska Karolína Kokešová: Neúspěch jí vzal slova ze rtů! 

Video
Video se připravuje ...

Naštvaná Misska Karolína Kokešová: Neúspěch jí vzal slova ze rtů! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
28 fotografií