Přestože od října dochází na pravidelné chemoterapie, zvládá vystupovat v divadle, zpívat se svou kapelou Aura i hrát sestřičku Radku v Ordinaci v růžové zahradě 2. I když si sama oholila vlasy už před třemi měsíci, doteď běžely předtočené díly. A v paruce, kterou jí vlásenkářky vyrobily na míru, ji diváci uvidí poprvé až dnes.

 

V seriálu dostane její postava konečně i větší prostor a snad i šanci na lásku. „Moc se na to těším, cítím se teď opravdu dobře,“ prozradila Aha! dcera Dagmar Patrasové (63) a Felixe Slováčka (76).

V lednu Aničce začala druhá fáze již méně agresivních chemoterapií, jež bude zakončena operací prsů. „Doktoři mi říkají, že bych neměla být tak vytížená, ale že dokud to budu zvládat, tak ať dělám, co chci. Ale pokud se budu cítit nadměrně unavená, tak musím zvolnit. Musím zkrátka poslouchat své tělo,“ usmívala se Slováčková.

A přitom ještě přiznala, že si přidala další nový projekt s tatínkem. „Musím říct, že je to vážně hudební nářez a strašně dobře to šlape,“ pochvalovala si. Otec Felix je jí ale oporou i mimo pódia. „Táta se o mě vždycky staral a zajímal, pořád mi teď doporučuje nějaké vitaminy,“ dodala Anička s úsměvem.

VIDEO: Anička Slováčková v Blesku: Promluvila o boji s rakovinou! Jak to dolehlo na její rodiče?

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková v Blesku: Promluvila o boji s rakovinou! Jak to dolehlo na její rodiče? David Turek

Fotogalerie
64 fotografií