Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Srdce nehasnou, Karle! Miloval mě, zničila to Ivana, tvrdí manžel Dominiky Gottové

Srdce nehasnou, Karle! Miloval mě, zničila to Ivana, tvrdí manžel Dominiky Gottové
Zdroj: Profimedia.cz, archiv Tima Tolkkiho
+ Dalších 21 fotografií
Podivné
Alkoholová jízda Tima Tolkkiho (53) denní i noční Prahou nebere konce. Manžel Dominiky Gottové (46) se v pozdních hodinách urval ze řetězu. Svou zpovědí o Karlu Gottovi (†80) šokoval, jeho tchán ho prý hluboce miloval. Dokonce spolu měli pracovat na muzice, jenže mezi ně údajně vrazila klín vdova Ivana (44).

Dominika Gottová doufala, že od něj bude mít ve stověžaté pokoj, Timo Tolkki se ale očividně nezastaví před ničím. O víkendu manželku přepadl v práci, po odmítnutí musel od fanoušků vyžebrat peníze na hotel. A v osamění a nejspíš i silném alkoholovém opojení vyvádí psí kusy!

V noci na úterý si pustil pusu na špacír a snažil se utnout všechny kritiky, kteří ho posílají do odmašťovny. "Všichni o mně, mojí ženě a Karlu Gottovi tvrdí hromadu s-aček. Hluboce mě miloval. Plánovali jsme společně nahrát album, ale kvůli Ivaně Gottové k tomu nikdy nedošlo. Stále ty písničky mám a na mé nové desce bude jedna ze skladeb věnovaná tomuto velkému muži," tvrdí stále ještě manžel nejstarší dcery Mistra

"Jeho oblíbenou písničkou byla Come Dream With Me od Allen/Lande. Vždycky říkal, že ta skladba je o něm," dodal rozvášněný Timo s tím, že noc v Praze stráví s Karlovou duší.

Srdce nehasnou

V ranních hodinách se pokusil uctít Gottovu památku sdílením písničky Srdce nehasnou Legendární zpěvák duet nazpíval s dcerou Charlotte Ellou (13) na rozloučenou. "Odpočívej v pokoji, kamaráde," připsal Tolkki.

Kontaktovali jsme mluvčí Gottovy rodiny Anetu Stolzovou, aby se k šíleným výrokům Tima Tolkkiho mohla jejími ústy Ivana Gottová vyjádřit. Její stanovisko si přečtěte tady.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy