Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Adam nebude rocker po tátovi: Syn Pepy Vojtka nastoupí do Ordinace v růžové zahradě

Adam nebude rocker po tátovi: Syn Pepy Vojtka nastoupí do Ordinace v růžové zahradě
Zdroj: TV Nova, Profimedia.cz
+ Dalších 14 fotografií
seriál
Druhý nejmladší syn Pepy Vojtka (54) se zřejmě příliš nepotatil. Adam (7) se sice v útlém věku vrhá do šoubyznysu, ale rocková cesta to nebude. Začne se objevovat v Ordinaci v růžové zahradě. V nekonečném seriálu z lékařského prostředí ztvární Hanákova syna Filípka. Seriálovým rodičem mu tak bude herec Radim Fiala (49).

Fiala je jeho seriálový táta, macechu Zitu zase ztvárňuje Jana Holcová (44). Filípkova máma Gábina, kterou ztvárňovala Sandra Nováková (37), totiž Hanáka opustila a z Kamenice se odstěhovala do Německa.

Pro malého Adama Vojtka je natáčení Ordinace v růžové zahradě výzva. "Zita a všichni jsou tam na mě hodní. Texty se učím s maminkou a někdy, když nemá maminka čas, tak s tátou," prozradil rockerův syn webu Super.cz.

Adam Vojtek bude hrát syna Hanáka

A v jakých dějových zvratech bude Adam figurovat? "Zita a Hanák prožívají první chvíle vztahu, dokonce i s Hanákovým synem Filípkem začínají fungovat takřka jako rodina. Zita ale dál prožívá svou kariéru založenou na řádu a pevných pravidlech bez výjimek. O svých zásadách ale začíná pochybovat," lákají tvůrci seriálu, "který letos oslaví patnácté výročí od premiéry.

":https://www.extra.cz/ordinace-v-roce-2020-podivejte-se-na-prvni-ochutnavku-co-vas-v-serialu-ceka

Pepa Vojtek má kromě Adama další čtyři děti, a sice dceru Valentýnu (17) a syny Josefa (32), Matyáše (12) a nejmladšího Alberta (3). potomky si pořídil s celkem čtyřmi ženami. Jsou to Vojtkova první manželka, herečka Sabina Laurinová, tanečnice Libuška Vojtková a současná manželka Jovanka Vojtková.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy