Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ivana Gottová vrací úder manželovi Dominiky: Timo Tolkki za Karlem nikdy nepřišel

Ivana Gottová vrací úder manželovi Dominiky: Timo Tolkki za Karlem nikdy nepřišel
Zdroj: Profimedia.cz, archiv T. Tolkkiho
+ Dalších 22 fotografií
přestřelka!
Byli jsme kamarádi, miloval mě a Ivana (44) to zničila! Zpověď notně ovíněného muže nejstarší dcery Karla Gotta (†80) je plná šokujících obvinění. Timo Tolkki (53) nejspíš neustál Dominičino (46) odmítnutí, a tak začal do světa provolávat, jaký krásný měl s Mistrem vztah. Jenomže vdova po věčném Slavíkovi si to líbit nenechala a vrátila finskému alkoholikovi úder!

"Hluboce mě miloval. Plánovali jsme společně nahrát album, ale kvůli Ivaně Gottové k tomu nikdy nedošlo," vylil si v nočních hodinách a s dvěma promile v žíle Timo Tolkki srdce. Dominika Gottová se musí za manžela hrozně stydět. Sice plánuje rozvod, rozhoupává se k němu však už dva měsíce.

Tolkkiho obvinění už se doneslo i k vdově Ivaně, podle které by měl maniodepresivní alkoholik vážit slova.

"Je to absolutní nesmysl, Timo nikdy za panem Karlem Gottem nepřišel s žádným pracovním nápadem. Navíc paní Gottová svému muži nikdy nic nezakazovala!" řekla pro eXtra.cz mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

Dominičin muž se šel už o víkendu poklonit Gottově památce na malvazinský hřbitov, informoval o tom Expres.cz. Kdyby chtěl Mistrovi a svému příteli, jak tvrdí, vzdát hold i na Bertramce, už nemůže být pochyb, že by ho nepustili ani do garáže. Timo si očividně zavřel dveře nejenom k Dominičině srdci, ale i ke zbytku rodiny.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy