Úvod > Co chcete dělat? > Gurmánská turistika > Osobní šéfkuchaři, lektoři vaření a catering k objednání
Osobní šéfkuchaři, lektoři vaření a catering k objednání
Gurmánská turistika

Osobní šéfkuchaři, lektoři vaření a catering k objednání

Kuchaři do domu zajistí firemní, rodinnou akci, svatbu, oslavu narozenin, večírek, konferenci, event, teambuilding, festival!

Objednejte si kulinářské služby:
● vaření a catering – na svatby, jubilea, firemní akce, teambuildingy, konference, festivaly, lidové slavnosti
● elitní šéfkuchaře, certifikované lektory vaření, televizní kuchaře
● kuchařská show a živé vaření, grilování, rožnění selete, live cooking
● kurzy vaření mezinárodních kuchyní, lekce vaření u Vás, kulinářské teambuildingy
● kulinářské zábavné programy na akce, tematické večery

Příměstský cyklo kemp

Cyklo kempy jsou zaměřeny na výuku jízdy na kolech, bezpečnost pohybu jednotlivců i skupin a jízdu přes cyklo překážky. Pro děti je také připraven celodenní výlet na koloběžky. Vyvrcholením týdne je rychlostně-obratnostní závod o věcné ceny. Kempy jsou pro začátečníky, tak i pro pokročilé cyklisty.
Liberec, Liberecký kraj

Charitativní výstava Cities

Liberecká kavárna Bez konceptu bude spolupořádat charitativní výstavu fotografky a cestovatelky Ivy Kohoutové s názvem Cities. Výtěžek bude použit na nákup nového svozového automobilu pro klienty centra sociálních a rehabilitačních služeb Centrum Hájek.
Liberec, Liberecký kraj

Okolnosti tvorby – série přednášek

V rámci připomínky sto let od narození významného architekta Karla Hubáčka, autora vysílače a hotelu na Ještědu, Technická univerzita v Liberci připravila sérii přednášek Okolnosti tvorby.
Liberec, Liberecký kraj

Interaktivní instalace – Homepage K. H.

Od 23. února 2024 bude po celý letní semestr v předsálí auly v bloku G vystaven interaktivní objekt věnovaný poctě Karla Hubáčka. Součástí interaktivního technického objektu je zvuková produkce, textové informace a videoprojekce.
Liberec, Liberecký kraj

Muzejní noc pod Ještědem 2024 – Rodný dům Ferdinanda Porscheho

Komentované prohlídky věnované životu a dílu Ferdinanda Porscheho.
Liberec-Vratislavice nad Nisou, Liberecký kraj

Výlet do muzea čokolády Chocotopie v Praze

Děti, máte rádi čokoládu? Pojeďte s námi do sladkého světa Chocotopie.
Liberec, Liberecký kraj

Výlet na zříceninu hradu Zvířetice a návštěva syslí kolonie v Mladé Boleslavi

Pro všechny aktivní děti, které mají rády výlety a jsou zvyklé na delší chůzi. Prozkoumáme tajemství zříceniny hradu Zvířetice a podíváme se jak si žijí syslíci.
Liberec, Liberecký kraj

Tábor s výlety do okolí Liberce – Lovci zážitků

Tábor pro všechny zvídavé aktivní děti, které rády chodí na výlety.
Liberec, Liberecký kraj

Příměstské tábory s výukou bruslení

Příměstský tábor je nejen o zábavě, ale také se děti něco naučí. Nabitý program, zkušení instruktoři a sportovní hvězdy namotivují vaše děti ke skvělým výsledkům a vnuknou jim chuť učit se a zlepšovat.
Liberec, Liberecký kraj

Beachclub Liberec

Kromě možnosti hry pro širokou veřejnost Beachclub Liberec otevírá beachvolejbalové kroužky i výkonnostní tréninky pro děti od 6-18 let. Tréninky nabízíme také dospělým.
Liberec, Liberecký kraj

Laser Game Liberec

Hra probíhá ve speciálně upravené tmavé aréně se spoustou překážek a úkrytů.
Liberec, Liberecký kraj

Parataxi – užijte si létání na padákovém kluzáku

Společnost Parataxi z Liberce nabízí všem milovníkům létání možnost letu na padákovém kluzáku. Užijte si pohled na svět shora, očima ptáků!
Liberec, Liberecký kraj

Kulturní centrum Vratislavice 101010

Kulturní centrum Vratislavice 101010 ve Vratislavicích nad Nisou slouží jako místo setkávání místních občanů, k pořádání nejrůznějších kulturních akcí, jako jsou divadelní představení, koncerty, přednášky, taneční zábavy, přehlídky, pravidelná cvičení či interaktivní program pro děti s rodiči.
Liberec, Liberecký kraj

Lesní vila Heinricha Liebiega v Harcově – Wolkerovo sanatorium

Letní sídlo v Liberci zvané Lesní vila, které pro Liebiegy navrhl Schmeissner v letech 1901–1906, je inspirované francouzským typem zahradního zámku "maison de plaisance".
Liberec, Liberecký kraj

Bytový dům Wolkerova v Liberci

Na severním okraji Liberce, v blízkosti ulice Wolkerova, vznikl v 60. letech ojedinělý obytný solitér. Je jím z dálky viditelný bytový dům neobvykle tvarovaný do oblouku, známý pod jménem Wolkerák. Stavba je dílem architektů Karla Hubáčka, Jaromíra Vacka a Václava Vody.
Liberec, Liberecký kraj

Vila ve stylu barokizující moderny v Liberci

Vila vyprojektována renomovanou drážďanskou architektonickou kanceláří Lossow & Kühne byla vystavěna v letech 1924-1925 v Liberci a v roce 2014 se stala kulturní památkou.
Liberec, Liberecký kraj

Ubytování a restaurace v okolí

Inter hostel Liberec

Levné ubytování v Liberci, pronájem prostor pro školení, firemní akce, konference s kapacitou ubytování 90 lůžek. Hostel poskytuje levné, ale moderní ubytování nedaleko liberecké přehrady a centra města Liberce.
Liberec, Liberecký kraj

Villa Bílý mlýn – restaurace a penzion v Liberci

Restaurace v tónech krémové a hnědé barvy, se zlatavými štukovými dekoracemi, si vás získá útulnou atmosférou. Pochutnat si můžete na francouzské a středomořské kuchyni, francouzských krajových specialitách i domácích dezertech.
Liberec, Liberecký kraj

Pivovar Konrád Vratislavice

Již téměř jeden a půl století je život Vratislavic spojen se zdejším pivovarem. Vratislavický pivovar během té doby měnil majitele, názvy piva, zažíval roky slávy, problémů a dokonce i ukončení výroby. Ale pivovar stále žije a vaří pivo.
Liberec, Liberecký kraj

Liberecká výšina – dominanta města Liberec

Rozhledna s restaurací schovaná v lesích na Lidovými sady vás uhrane jistou démoničností. Více než 111 let stará budova je totiž postavena ve stylu středověkého hradu. Výhled si zde můžete vychutnat z 25 metrů vysoké pětiboké věže.
Liberec, Liberecký kraj

Kavárna Bez konceptu – stylová kavárna ve Starém Harcově

Stylovou kavárnu s nezaměnitelnou atmosférou a výbornými výrobky najdete ve Starém Harcově, poklidné části Liberce. Ochutnat můžete vynikající kávu, míchané koktejly nebo domácí dezerty.
Liberec, Liberecký kraj

Kavárna Bez konceptu v Liberci

Nově otevřená kavárna v lednu 2013 v budově TUL. Nabízí nekuřácké prostředí s venkovní terasou a bezbariérovým vstupem. Těšit se můžete na milou a vstřícnou obsluhu, moderní interiér s domácí atmosférou.
Liberec, Liberecký kraj

Design Apartmán Liberec

Blízko centra města Liberce, ale přitom v zelené krajině. Moderní útulný apartmán pro odpočinek, dovolenou nebo skvelý víkend ve dvou.
Liberec-Vratislavice nad Nisou, Liberecký kraj

Kavárna Bez Konceptu 101010

Zveme vás k příjemnému posezení u výběrové kávy nejen z místních pražíren, ke které můžete ochutnat naše domácí dezerty, snídaně, žitné chleby s řadou různých obloh, ale i sendviče, saláty, nápoje z čerstvého ovoce nebo naše zmrzliny.
Liberec-Vratislavice nad Nisou, Liberecký kraj