shop.musicserver.cz
Nové desky 2/2020 - od Eminema přes Sons Of Apollo po Halsey

Nové desky 2/2020 - od Eminema přes Sons Of Apollo po Halsey

Vydáno: 22.01.2020 06:28 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Aktuálnímu vydání Nových desek jednoznačně dominují tři jména: Eminem, Halsey a Sons Of Apollo. Tuto silnou trojici doplňují And You Will Know Us By The Trail Of Dead, popovější Gabrielle Aplin, countryoví Little Big Town, indie folkaři Bombay Bicycle Club, roztančený Mura Masa a po dvaceti letech členka Eternal Louise.

Pátek 17. ledna přinesl tyto albové novinky:

Eminem - Music To Be Murdered By (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Eminem - Music To Be Murdered By
Bylo to v pátek tak trochu blesk z čistého nebe, když se objevila zpráva, že Eminem vydal album "Music To Be Murdered By". Jeho název si vypůjčil od Alfreda Hitchcocka, respektive od amerického hudebního skladatele Jeffa Alexandera a na svých fanoušcích nešetřil. Na jedenáctou studiovku zařadil hned dvacítku skladeb a podstatnou část z nich připravil on sám společně s Dr. Dre. Jim pak v jednotlivých písničkách vypomohli například Luis Resto, Fred, The Alchemist, Ricky Racks a především hosté, jejichž vokál na desce i uslyšíte. Mezi ně se zařadili například Black Thought, Q-Tip, Juice Wrld, Ed Sheeran, Young M.A, Skylar Grey, Don Toliver, Anderson .Paak nebo Royce da 5'9''. Vzhledem k názvu nikoho nepřekvapí, že koncept celé desky není pouze hiphopový, ale má v sobě i hororové prvky. Jak moc je pocítíte vy, můžete zkoumat prostřednictvím ukázek na Eminemově YouTube kanálu.


Halsey - Manic (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Halsey - Manic
Aktuálně jedna z nejvýraznějších světových zpěvaček Halsey vydává své třetí a velmi očekávané album "Manic". Obdobně jako v případě předchůdce na jeho přípravu potřebovala tři roky, ovšem první singl z něj, skladbu "Without Me", vydala již v roce 2018 a v následujícím čase nabídla dalších pět. A co můžeme čekat od šestnácti písniček, které nakonec na album vměstnala? Vlastně téměř vše, alespoň soudě podle jedné z jejích reakcí, v níž se poměrně rozvášnila: "Smíchala jsem hip-hop, rock, country, ku*va všechno - protože je to tak šílené. Tááááák šílené. Je to přesně to, co jsem, ku*va, chtěla udělat a nebyl žádný důvod, proč bych to neudělala." Není tedy divu, že řádně nabobtnal také seznam spolupracovníků. Poměrně hodně práce odvedl producent předchozích nahrávek Lido a k němu se připojili například Greg Kurstin, Benny Blanco, Cashmere Cat, John Cunningham, producentský tým The Monsters And The Strangerz, FINNEAS či v poslední době velmi populární Louis Bell. Poměrně zajímavá jména najdeme i v sloupečku spoluautorů. S Halsey tvořili například Justin Timberlake, Ed Sheeran, Jon Bellion, Scott Storch, Nate Ruess a také tři hosté, které na albu i uslyšíte. Těmi jsou Alanis Morissette, Suga z BTS a Dominic Fike. Jak to celé dopadlo, zjistíte na YouTube kanálu zpěvačky.


Gabrielle Aplin - Dear Happy (Never Fade/AWAL)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop folk / indie folk / folktronica

Gabrielle Aplin - Dear Happy
Poměrně dlouhých pět let trvala anglické písničkářce Gabrielle Aplin příprava její třetí desky "Dear Happy". V mezidobí ovšem vydala tři EP, opustila nahrávací společnost Parlophone a plně se věnovala rozjezdu svého vlastního labelu Never Fade, na němž vydala i svoji novinku. Pro ni nahrála celkem čtrnáct písniček a minimálně v prvních několika singlech naznačila, že jí umělecká svoboda zavanula od folku o něco více k elektronice a popu. Že bude její aktuální počin pestřejší než předchůdci, naznačuje i poměrně bohatý producentský tým, kterému vévodí Lostboy (Ella Eyre, Kehlani, Nina Nesbitt) a dvojice Nicholas Atkinson - Edd Holloway, kteří jinak spolupracují s Lewisem Capaldim a Deanem Lewisem. Vedle nich přiložili ruku k dílu i Tommy Baxter z Ritual, člen Fiction Plane Seton Daunt, producentský tým Biffco, Nor Askjell nebo Mike Spencer. Vydala se zřejmě správnou cestou, soudě podle toho, že si desku oblíbila také Taylor Swift. Zda podobně zapůsobí i na vás, zjistíte na jejím YouTube profilu.


And You Will Know Us By The Trail Of Dead - X: The Godless Void And Other Stories (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

And You Will Know Us By The Trail Of Dead - X: The Godless Void And Other Stories
Americká alternativně rocková formace And You Will Know Us By The Trail Of Dead vydává své desáté studiové album "X: The Godless Void and Other Stories". Po pětadvaceti letech působení na hudební scéně se podle dosavadních recenzí kapele daří neustále překvapovat a přicházet s novými nápady. Nahrávka přináší dvanáct kousků a jednu z nich "Don't Look Down" si můžete poslechnout na YouTube. O svůj názor se nezapomeňte podělit do komentářů pod článkem!


Bombay Bicycle Club - Everything Else Has Gone Wrong (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / indie rock

Bombay Bicycle Club - Everything Else Has Gone Wrong
Angličtí indie rockeři Bombay Bicycle Club minulý rok po třech letech ukončili pauzu, kterou věnovali sólovým projektům, a výsledkem je jejich páté studiové album "Everything Else Has Gone Wrong" vycházející po pěti letech od předchůdce "So Long, See You Tomorrow". Jedenáct písniček natáčeli v londýnských Konk Studios pod dohledem Johna Congletona, který v minulosti produkoval nahrávky St. Vincent, Marilyna Mansona, Blondie či Franz Ferdinand. Podle prvních reakcí se na desce střetávají svěží melodie s měnícím se hudebním pozadím. Co si pod tím představit, zjistíte na YouTube profilu formace nebo také na jejich březnovém koncertu v pražském klubu Roxy.


Anti-Flag - 20/20 Vision (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock / punk rock

Anti-Flag - 20/20 Vision
Americká punková formace Anti-Flag na podzim loňského roku informovala o vydání novinkového alba "20/20 Vision". Desce předcházela skladba "Christian Nationalists" a rovněž i oznámení evropského turné na rok 2020, Nové kousky, kterých na albu včetně uvedeného kousku najdete celkem devět, narážejí na současná společenská témata včetně politické situace okolo amerického prezidenta Donalda Trumpa. Na ŸouTube.com si můžete prohlédnout klip k další z novinkových skladeb "The Disease".


Little Big Town - Nightfall (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Little Big Town - Nightfall
Americký countryový kvartet Little Big Town vydal před třemi roky album "The Breaker" a v následných dvou letech z něj vytěžil řadu hudebních cen, včetně dvou Grammy. V loňském roce začal propagovat svou devátou studiovku "Nightfall" a jak to tak vypadá, i s ní má zaděláno na velmi slušný úspěch, protože první singl "The Daughters" si vysloužil nominaci na Grammy (zda ji získá, uvidíme v únoru). Vedle něj na albu uslyšíte dalších dvanáct skladeb, na nichž se krom samotných členů kapely autorsky podíleli například Foy Vance, Lori McKenna, Liz Rose či Hillary Lindsey. Milovníci klasické country mohou nad novými písničkami Little Big Town rozjímat na jejich YouTube.


British Lion - The Burning ( Steve Harris ) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: heavy metal

British Lion - The Burning
Stevea Harrise si budete nejlépe pamatovat jako baskytaristu slavné heavymetalové formace Iron Maiden. Se svým vlastním projektem přišel už v roce 2012, kdy vydal debut "British Lion". Tehdy se na nahrávce podílel s partií o generaci mladších hudebníků. Co bylo původně zamýšleno jako jednorázový projekt, proměnilo se později v plnohodnotnou kapelu. Na pultech se nyní skví placka "The Burning", jež přináší jedenáct kousků. Ty si získaly nadmíru pozitivní ohlasy fanoušků i renomovaných médií. Přesvědčte se sami a poslechněte si titulní skladbu, ke které vznikl i videoklip.


Mac Miller - Circles (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní r'n'b

Mac Miller - Circles
Před rokem a čtvrt všechny překvapila zpráva, že zemřel americký rapper Mac Miller, který akorát vydal album "Swimming" a chystal se na světové turné. V souběhu se zmíněnou nahrávkou ovšem připravoval ještě jednu, další, která měla být doplňkem ke "Swimming", ovšem ve zcela odlišném zvuku a stylu. Obě se měly navzájem doplňovat a uzavřít kruh s konceptem "Swimming In Circles". Nyní se tedy konečně kruh uzavře s albem "Circles" a čtrnácti písničkami, které více než k hip hopu inklinují k alternativnímu r'n'b. Na základě předchozí práce a rozhovorů ji do současné podoby dotáhl Jon Brion a zřejmě se mu to vydařilo, protože výsledek sbírá velmi pozitivní reakce. Zda budete obdobně nadšení i vy, zkoumejte na Millerově YouTube profilu.


Sons Of Apollo - MMXX (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: progresivní metal

Sons Of Apollo - MMXX
Se druhou studiovkou se hlásí o slovo Sons Of Apollo, moderní progresivně metalová formace, která vznikla z bývalých členů kapel jako Dream Theater, Guns N' Roses nebo Journey. Nahrávka dostala do vínku název "MMXX" a podle autorů se stylisticky drží stejného stylu jako debutové dílo. "Skládání bylo ale o dost jednodušší, protože se jako lidé nyní už lépe známe," prozradil Mike Portnoy. Z osmi nových skladeb si můžete na YouTube.com poslechnout ukázku. Nezapomeňte nám pak napsat svůj dojem do komentářů pod článkem!


Louise - Heavy Love (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / r'n'b / soul

Louise - Heavy Love
Po neskutečných sedmnácti letech se vrací na hudební scénu někdejší členka Eternal Louise Nurding, nyní Redknapp, která si ale už od devadesátých let říká jednoduše Louise. Své poslední album "Elbow Beach" vydala takřka před dvaceti lety, a i když měla nahrávací kontrakt na 1,5 milionu liber na čtvrtou desku, kterou dokonce začala nahrávat, narození prvního syna vše změnilo a až na několik singlů tato kolekce nikdy nevyšla. Ačkoli byla zpěvačka i v mezidobí vidět na veřejnosti, do studia se vrátila až v roce 2017 po rozvodu se svým manželem, bývalým fotbalistou Jamiem Redknappem, a začala připravovat čtvrté album "Heavy Love". Dvanáct, respektive patnáct písniček, které naleznete na klasické, respektive deluxe edici, napsala a natočila společně s lidmi jako Clean Bandit, Eg White, Raye, Karen Poole nebo Sinéad Harnett. Výsledek můžete zkoumat na Louisině YouTube profilu.


John McLaughlin, Shankar Mahadevan and Zakir Hussain - Is That So? (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / world music

John McLaughlin, Shankar Mahadevan and Zakir Hussain - Is That So?
Je to už poměrně dlouho, co jsme mohli slyšet projekt amerického jazzového kytaristy Johna McLaughlina Remember Shakti. Na novém albu "Is That So?" se k tomuto uskupení tak trochu vrací. Vypovídá o tom koneckonců i to, že si ke spolupráci přizval dva z jeho členů - zpěváka Shankara Mahadevana a jednoho z prominentních hráčů na tabla Zakira Hussaina. Nikoho tedy nepřekvapí, že šest písní se pohybuje na pomezí jazzu a indické hudby. První ukázky uslyšíte na YouTube kanálu labelu Abstract Logix.


Tip týdne

Mura Masa - R.Y.C. (Raw Youth Collage) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / nu-disco

Mura Masa - R.Y.C. (Raw Youth Collage)
Alex Crossan, kterého zná hudební svět pod jménem Mura Masa, zažil za posledních několik raketový růst své kariéry. Producent a skladatel elektronické hudby, který se narodil na malém ostrově v Lamanšském průlivu Guernsey, si za svůj eponymní debut vysloužil dvě nominace na Grammy a stal se hvězdou světových festivalů, včetně předloňských Colours. Jeho letošní novinka "R.Y.C. (Raw Youth Collage)" nabídne celkem jedenáct skladeb, na nichž se podílelo i několik hostů, jako Clairo, Ned Green, slowthai, Tirzah, Georgia, Ellie Rowsell a Wolf Alice. Co společnými silami stvořili a že se nebáli zavítat až někam k Billymu Idolovi, uslyšíte na hudebníkově YouTube.


Of Montreal - UR FUN (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: psychedelický pop / indie pop

Of Montreal - UR FUN
Pokud vám v zimě chybělo trochu té psychedelie, měla by se vám nyní výrazně zvednout nálada - se svoji šestnáctou deskou se totiž vracejí Of Montreal a ptají se, zda se bavíte. Deset písniček "UR FUN" připravil de facto sám frontman Kevin Barnes ve svém domácím studiu a je takovou kronikou jeho vztahu s Christinou Schnieder z Locate S,1. Inspiruje se v nich například albem "She’s So Unusual" Cyndi Lauper či "Control" Janet Jackson. Co z toho vzniklo, zjistíte na profilu kapely na Bandcampu.


The Professionals (Madlib And Oh No) - The Professionals (Madlib Invazion)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

The Professionals (Madlib And Oh No) - The Professionals
Bratrská dvojice Madlib (Otis Jackson Jr.) a Oh No (Michael Woodrow Jackson) se rozhodla, že trochu zamotá hlavu vyhledávačům a svůj společný projekt nazvala The Professionals. Nejenže se to plete se slavným britským detektivním seriálem, ale i s britskou kapelou stejného názvu. Nicméně není to zcela čerstvý nápad - poprvé se pod tímto názvem prezentovali již Madlibově albu z roku 2008 a pokračovali s ním i na některých dalších nahrávkách. Nyní se ovšem rozhodli věnovat mu celou desku a třináct skladeb. Madlib zajistil beaty, Oh No rap a připojila se i trojice hostů, kterými jsou Chino XL, Elzhi a Adub. První ochutnávky servíruje YouTube kanál Madlibova labelu.


G. Love - The Juice (Philadelphonic Records)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues rock / alternativní rock

G. Love - The Juice
Poměrně dlouho americký muzikant Garrett Dutton, kterého svět zná pod jménem G. Love, nevydal studiovou nahrávku. Pokud nebudeme počítat vánoční album z roku 2017, pak je poslední deskou o dva roky starší "Love Saves The Day". Nyní toto čekání končí s novinkou "The Juice", o níž tvrdí, že "má dávat lidem sílu a povzbuzení, aby se naše planeta stala lepším místem". Sloužit k tomu má celkem deset písní, které se stylově pohybují na hranici blues, rocku, americany, country a hip hopu. Navíc si k jejich nahrání do nashvillských studií pozval několik hostů, jako jsou Robert Randolph, Marcus King, Roosevelt Collier a Keb'Mo', jenž mu pomáhal nejen s produkcí, ale i se skládáním. Výsledek uslyšíte na jeho YouTube.


Dustin Lynch - Tullahoma (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Dustin Lynch - Tullahoma
Dustin Lynch je aktuální vycházející hvězdou americké country scény, a není tedy divu, že jeho čtvrté album "Tullahoma", vztahující se k místu jeho narození, mu pomáhali připravit nejlepší autoři žánru a také jeho kolegové. Mezi autory jedenácti tak najdete Luka Lairda, člena Old Dominion Matthewa Ramseyho, Briana Kelleyho z Florida Georgia Line, otce Thomase Rhetta Rhetta Akinse, Dallase Davidsona nebo busbeeho. Produkce se opět ujal držitel Grammy Zach Crowell, který spolupracoval s Carrie Underwood, Dariusem Ruckerem nebo Blakem Sheltonem. Hostem alba je účastnice desáté řady American Idol Lauren Alaina. Nejen jejich společnou píseň uslyšíte na zpěvákově YouTube profilu.


Pinegrove - Marigold (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie folk / alternativní country

Pinegrove - Marigold
Ačkoli mají na svém kontě již tři alba a na hudební scéně se pohybují od roku 2010, nejsou Pinegrove u nás zatím příliš známí. Třeba se to změní s jejich čtvrtým počinem, které nazvali "Marigold". Šestice muzikantů, jejichž domovem je New Jersey, pro něj připravila celkem jedenáct skladeb, v nichž opět míchá pop, rock, country a americanu laděné v lehkém emo stylu. První ukázky hledejte na YouTube kanálu Rough Trade Records.


V krátkosti

  • Della Mae - Headlight (Rounder Records)
    Americká bluegrassová dívčí kapela Della Mae, která si v roce 2014 vysloužila nominaci na Grammy, se bude snažit na tento úspěch navázat svým čtvrtým albem "Headlight", s nímž jí částečně vypomohl gospelový kvartet The McCrary Sisters. Jak to dámám jde, uvidíte a uslyšíte na jejich YouTube profilu.
  • A Girl Called Eddy - Been Around (Bertus)
    S novou deskou "Been Around" přichází americká pop soulová zpěvačka Erin Moran, která si říká A Girl Called Eddy. Jejím vzorem je Burt Bacharach a platí to i pro dvanáct písniček, které na novince naleznete. Posuďte sami na YouTube profilu labelu Elefant Records.
  • Holy Fuck - Deleter (Bertus)
    Kanadské elektronické duo Holy Fuck se vrací po čtyřech letech a vydává novinku "Deleter". Najdete na ní devět skladeb a tři hosty, kterými jsou Alexis Taylor z Hot Chip, Angus Andrew z Liars a Australan Nick Allbrook. První ochutnávky servírují na svém VEVU.
  • Jonah Parzen-Johnson - Imagine Giving Up (Bertus)
    Americký jazzový baryton-saxofonista Jonah Parzen-Johnson vydává své nové album "Imagine Giving Up", na němž nabízí šest vlastních kompozic. Nahrál je zcela sám za pomocí looperu a dalších elektroniky. Jak to zní, zjistíte na jeho Bandcampu
  • The Innocence Mission - See You Tomorrow (Bertus)
    Americké indie folkové trio The Innocence Mission vydává své jedenácté album “See You Tomorrow”. Podstatnou část z jedenácti písniček složila Karen Peris a nahrála i většinu nástrojů ve spolupráci s manželem Donem. Kontrabasista Mike Bitts si naopak zahrál pouze ve čtyřech skladbách. Výsledek si poslechněte na jejich Bandcampu.


Dále vychází:

Acid Mammoth - Under Acid Hoof (Bertus)
Acid Mammoth - Under Acid Hoof (Limited) (Bertus)
Algiers - There Is No Year (Bertus)
Alice Boman - Dream On (Bertus)
Aoife Nessa Frances - Land Of No Junction (Bertus)
Bill Fay - Countless Branches (Bertus)
Bonded - Rest In Violence (Sony Music)
Criteria - Years (Bertus)
Deserta - Black Aura My Sun (Bertus)
Elliot Moss - A Change In Diet (Bertus)
Gabriel & Dresden - Remedy (Bertus)
Game Theory - Across The Barrier Of Sound Postscript (Warner Music)
Chelsea Cutler - How To Be Human (Bertus)
Jana Herzen - Nothing But Love (Bertus)
Keeley Forsyth - Debris (Bertus)
Kiwi Jr. - Football Money (Bertus)
Laumė - Waterbirth (Bertus)
Lisa Mills - The Triangle (Warner Music)
Marcus King - El Dorado (Bertus)
Marcus King - El Dorado (Special Edition) (Bertus)
Martin Barre - Back To Steel (Bertus)
Mr. Elevator - Goodbye, Blue Sky (Bertus)
Odious Mortem - Synesthesia (Bertus)
Ooioo (Feat. Yoshimio Of Boredoms) - Nijimusi (Bertus)
Oval - Scis (EP) (Bertus)
Porta Nigra - Schöpfungswut (Bertus)
Pulse Emitter - Swirlings (Bertus)
Různí - 2020 Grammy Nominees (Warner Music)
Ryte - Ryte (Bertus)
Sons Of Apollo - MMXX (Special Edition) (Sony Music)
Svarttjern - Shame Is Just A Word (Bertus)
Whyte Horses - Hard Times (Bertus)

Vychází na vinylu:
A Girl Called Eddy - Been Around (Bertus)
Acid Mammoth - Under Acid Hoof (Bertus)
AJJ - Good Luck Everybody (Bertus)
Algiers - There Is No Year (Bertus)
Alice Boman - Dream On (Bertus)
And You Will Know Us By The Trail Of Dead - X: The Godless Void And Other Stories (Sony Music)
Anti-Flag - 20/20 Vision (Universal)
Aoife Nessa Frances - Land Of No Junction (Bertus)
Bombay Bicycle Club - Everything Else Has Gone Wrong (Universal)
Bonded - Rest In Violence (Sony Music)
Bonded - Rest In Violence (Mystic Production)
British Lion - The Burning ( Steve Harris ) (Warner Music)
Deserta - Black Aura My Sun (Bertus)
Echobelly - Lustra (Music On Vinyl)
Electric Prunes The - Underground (Music On Vinyl)
Elliot Moss - A Change In Diet (Bertus)
G. Love - The Juice (Philadelphonic Records)
Gabriel & Dresden - Remedy (Bertus)
Game Theory - Across The Barrier Of Sound Postscript (Warner Music)
Halsey - Manic (Universal)
Holy Fuck - Deleter (Bertus)
Joe Satriani - Surfing With The Alien (Music On Vinyl)
Jonah Parzen-Johnson - Imagine Giving Up (Bertus)
Kansas - Audio-Visions (Music On Vinyl)
Keeley Forsyth - Debris (Bertus)
Kiwi Jr. - Football Money (Bertus)
Laum? - Waterbirth (Bertus)
Lisa Mills - The Triangle (Warner Music)
Louise - Heavy Love (Warner Music)
Magnum - The Serpent Rings (Mystic Production)
Marcus King - El Dorado (Bertus)
Martin Barre - Back To Steel (Bertus)
MC5 - Kick Out The Jams (Bertus)
Mr. Elevator - Goodbye, Blue Sky (Bertus)
Mura Masa - R.Y.C. (Raw Youth Collage) (Universal)
Odious Mortem - Synesthesia (Bertus)
Of Montreal - Ur Fun (Bertus)
Ooioo (Feat. Yoshimio Of Boredoms) - Nijimusi (Bertus)
Oval - Scis (EP) (Bertus)
Pinegrove - Marigold (Bertus)
Porta Nigra - Schöpfungswut (Bertus)
Pulse Emitter - Swirlings (Bertus)
Ryte - Ryte (Bertus)
Sons Of Apollo - MMXX (Sony Music)
Steve Vai - Passion And Warfare (Music On Vinyl)
Whyte Horses - Hard Times (Bertus)
Zemětřesení - Zemětřesení 2 (Warner Music)

Reedice:
Prong - Beg To Differ (Bertus)
Rotting Christ - Passage To Arcturo (EP) (Bertus)
Uncle Tupelo - Anodyne (Warner Music)

NÁZORY
  • Sons of Apollo ... (Fimi, 22.01.2020 08:22) Reagovat

    Sons of Apollo

  • SOA (Doktor Slovo, 22.01.2020 17:59) Reagovat

    Snad vyrazí na tour,chci vidět.

  • Manic (Lrr, 23.01.2020 15:48) Reagovat

    Doufám že uděláte recenzi na nové album od halsey !!

    • Re: Manic (Honza Balušek, 23.01.2020 15:50) Reagovat

      Uděláme!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
girl in red - I'm Doing It Again Baby! 9/10
Recenze: girl in red je zpátky! Na desce "I'm Doing It Again Baby!" překypuje sebevědomím girl in red, norská alternativní popařka s červenou čepičkou, se na druhé studiovce "I'm Doing It Again Baby!" znovu hlásí o slovo. A je to jenom dobře. Upřímné, otevřené a autentické umělkyni se totiž se svou nakažlivou a... čtěte zde
Vydáno: 16.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Iveta Bartošová - Málo mě znáš 7/10
Hudba v TV: Třídílný dokument "Málo mě znáš" citlivě provází kariérou Ivety Bartošové V návaznosti na úspěch seriálu "Iveta" uvedla streamovací platforma Voyo dokument "Málo mě znáš". Jeho tři díly režíroval Tomáš Klein, který dává na zpěvaččin příběh nahlédnout z mnoha různých úhlů pohledu. Také tento... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 15:00 v sekci Recenze | Hudba v TV
The Libertines - All Quiet On The Eastern Esplanade 8/10
Recenze: The Libertines se na "All Quiet On The Eastern Esplanade" vracejí do minulosti a demonstrují svou sounáležitost Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern... čtěte zde
Vydáno: 15.04.2024 00:00 v sekci Recenze
Mirai - TOMODACHI 5/10
Recenze: Album "TOMODACHI" zachycuje Mirai v období tvůrčí krize Také na své čtvrté studiovce pokračují Mirai v tradici japonských názvů, na hitový standard předešlých počinů ale novinka "TOMODACHI" nenavazuje. Muzikanti říkají, že si na této desce hrají, spíše se ale zdá, že zkrátka... čtěte zde
Vydáno: 14.04.2024 16:30 v sekci Recenze
Marcell & fiedlerski - Táta mě inspiroval, nastavoval hranice (2/2)
Rozhovory: Marcell & fiedlerski - Táta mě inspiroval, nastavoval hranice (2/2) Když fiedlerskému zemřel otec, vydal se s Marcellem do Alp a tam společně pracovali na desce, která je jiná. Těžká. Bolavá. Obtížně šlo přistoupit i k rozhovoru - jak se chcete s cizím člověkem bavit o něčem tak osobním? Jak se... čtěte zde
Vydáno: 14.04.2024 10:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Lucerna Music Bar, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Čt 18.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Themroc Prince The Prodigy Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Queen Adele AC/DC U2 Sia Rush Bono Beyoncé Taylor Swift Linkin Park Lady Gaga Liam Gallagher Imagine Dragons Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu