Hlavní obsah

Nová alba: Eminem, Algiers i Halsey

Právo, Jaroslav Špulák

Výrazní umělci přicházejí již záhy po začátku nového roku se svými řadovými alby. Eminem to své například předem vůbec neohlásil. O pozornost si jistě říkají i nahrávky kapely Algiers nebo zpěvačky Halsey.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Eminem: Music To Be Murdered By

Americký raper Eminem vydal bez ohlášení v pořadí jedenácté studiové album Music to Be Murdered By. Vychází pod jménem Eminemova „reinkarnovaného” alter ega Slima Shadyho. Na desce, kterou produkoval mimo jiné Dr. Dre, je dvacet skladeb, v nichž hostují Skylar Grey, Ed Sheeran, Young M.A. nebo nedávno zesnulý Juice WRLD. Dva ze tří verzí coverů desky jsou parafrází na stejnojmenné album Jeffa Alexandera z roku 1958, na jehož přebalu se objevuje král hororů Alfred Hitchcock. Ten byl rovněž velkou inspirací pro desku.

Foto: Universal Music

Nové album

Raper Eminem se naštval při udělování Grammy, neuspěl

Kultura

Algiers: The Is No Year

Bubeník rockové kapely Algiers Matt Tong o desce řekl, že pro zpěváka a kytaristu Franklina Jamese Fishera, autora většiny skladeb, bylo důležité, aby ukázal jinou stránku své osobnosti. Chtěl se obrátit k tomu, jak svět, který ho obklopuje, ovlivňuje jeho samotného. 

Foto: Matador

Nové album

Halsey: Manic

Respektovaná americká zpěvačka a autorka Halsey vydává své třetí album. Jde o velmi osobní kolekci písní, která reflektuje její aktuální pohled na svět. Hudebně deska osciluje mezi hip-hopem, rockem, country a dotýká se i řady jiných žánrů. 

Foto: Universal Music

Nové album

Evropské ceny EMA MTV pro Green Day, Halsey či Mendese

Kultura

Of Montreal: UR FUN

Americká indiepopová kapela Of Montreal je na světě od roku 1996 a novinka je jejím již šestnáctým albovým počinem. Jsou na ní skladby, které navozují atmosféru, s níž posléze rafinovaně pracují v aranžích a zvuku. 

Foto: Polyvinyl

Nové album

Gabrielle Aplin: Dear Happy

Sedmadvacetiletá britská písničkářka se představuje na třetím studiovém albu. Mísí na něm folk s prvky nezávislého popu a vše spojuje velice příjemným přednesem. Kolekce přináší čtrnáct skladeb.

Foto: Never Fade

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám