Hlavní obsah
Článek

Seriálový hit Koruna, v originále The Crown, se v natáčení posunul do osmdesátých let, kdy na scénu nastupuje jedna z nejvýraznějších postav britské královské rodiny - princezna Diana. Hraje ji Emma Corrin. „Seriál jsem hltala a pomyšlení, že budu jeho součástí, je neskutečné. Princezna Diana byla ikonou a její vliv na svět zůstává velmi silný a inspirativní,“ uvedla herečka poté, co ji tvůrci představili.

Seriál se těší enormní divácké přízni a boduje i u odborné veřejnosti. Role v Koruně, navíc postava Diany Spencer a později princezny z Walesu, tak může být pro mladou herečku zlomová a otevřít jí dveře do velkého světa. Zároveň jde o roli, která bude pod drobnohledem především britských diváků. Zda uspěje, si musí ještě chvíli počkat.

Snímky pocházejí z minulého týdne, kdy se natáčely scény charitativní akce organizace Barnardo´s v hotelu Savoy. Princezna Diana byla její významnou podporovatelkou a v letech 1984 - 1996 také prezidentkou. „Podporujeme a chráníme děti a mladistvé, kteří čelí širokému spektru problémů od drog přes hendikepy po sexuální obtěžování a domácí násilí,“ je uvedeno na stránkách organizace.

Reklama

Další články

Načítám