Hlavní obsah

Somálec v Budapešti znásilnil 25letou ženu, uvedla policie

– Budapešť
Právo, ivi

Maďarská policie zadržela 30letého Somálce, který je podezřelý ze znásilnění 25leté ženy v Budapešti. Policie uvedla, že Somálec žil v Maďarsku legálně jako uprchlík.

BEZ KOMENTÁŘE: Zadržení Somálce podezřelého ze znásilnění ženy v BudapeštiVideo: Policie hu

 
Článek

Server police.hu informoval, že žena v pondělí v budapešťské restauraci slavila společně se svou přítelkyní úspěšné zvládnutí státnic.

„V restauraci se ženy seznámily se dvěma muži. Po odchodu z restaurace muž zlákal jednu z žen do nedalekého parku s tím, že má marihuanovou cigaretu,“ uvedla policie. Podle maďarské policie jí měl muž v parku dělat sexuální návrhy, které žena odmítla.

Zvrhlík doprovodil turistku v Praze do hotelu. Po cestě ji znásilnil

Krimi

„Muž se začal chovat agresivně, ženu opakovaně udeřil a znásilnil. Poté jí vzal mobilní telefon,“ napsal web maďarské policie.

Na výkřiky ženy zareagoval Američan, který náhodou procházel poblíž, a snažil se ženě pomoct. „Muž napadl i jeho a pak z místa činu uprchl,“ dodala policie. Útočníka se po několika hodinách podařilo zadržet.

Za 136 znásilnění dostal muž v Británii doživotí

Evropa

Muž byl obviněn ze sexuálního násilí, z ublížení na zdraví a z držení drog. „Byla na něj uvalena vazba,“ uvedla policie.

Podle webu ripost.hu byla znásilněná žena hospitalizována.

Reklama

Výběr článků

Načítám