Hlavní obsah

Násilníka zpacifikovala skupina plyšových „zvířat”

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik lidí v plyšových kostýmech zasáhlo minulý pátek v Kalifornii proti útočníkovi, který se měl dopouštět násilí na své přítelkyni. Dvaadvacetiletého Demetriho Hardnetta později zatkla přivolaná policie a obvinila ho z domácího násilí, informoval server CNN.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Furries, tedy lidé, kteří si v plyšových kostýmech hrají na zvířata s lidskými vlastnostmi, měli minulý týden dostaveníčko v kalifornském San Jose. Když několik členů vyšlo z klubu ven na cigaretu, zastavilo na silnici auto, z něhož se ozýval ženský křik.

„Kromě křiku jsme viděli, jak spolujezdec útočí pěstmi na ženu, která řídila. Běželi jsme k autu a společně útočníka vytáhli ven,” popsal zásah Robbie Ryans, DJ fanouškovské akce.

Násilníka následně „plyšová zvířata” zpacifikovala, zadržela a přivolala policii. Ta na místě muže identifikovala jako 22letého Demetriho Hardnetta, kterého zatkla a posléze obvinila z domácího násilí.

„Seběhlo se to velmi rychle, pořád tomu nemůžu uvěřit. Jsem rád, že to takhle dopadlo, byla hrůza se na to dívat,” dodal Ryans.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám