Hlavní obsah

Svatební noční můra dává rodině zcela nový rozměr

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z naplánované svatby občas sejde. Jen málokdy je to však z důvodu, že láska kromě nastávajících novomanželů vzplane i v jejich rodičích. Přesně to se stalo na západě Indie, kde otec ženicha utekl s matkou nevěsty, informoval britský Independent s odvoláním na Times od India.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Svatba, která se měla uskutečnit v únoru v indickém státě Gudžarát, musela být odvolána poté, co před několika dny společně zmizel 48letý otec ženicha a o dva roky mladší matka nevěsty.

Manželství trvalo jen pár hodin. Svědek ženicha shodil nevěstu ze schodů

Koktejl

Vzhledem k tomu, že obě rodiny žily v sousedství, znali se oba milenci od dětství a údajně už v minulosti spolu měli navázaný vztah. Zatímco muže, jenž podnikal v oděvním průmyslu, viděli naposled před 12 dny v jeho domě ve městě Surat, matka nevěsty, která pracovala se šperky, byla spatřena před stejnou dobou v nedalekém městě Navsari.

Ženich přišel pozdě na svatbu, nevěsta si vzala souseda

Koktejl

Snoubenci, kteří se tak po roce od zásnub chtěli vzít, budou muset s obřadem počkat. Teď totiž nahlásili zmizení svých rodičů, a je tak možné, že kromě manžela a manželky mezi sebou budou mít v budoucnu vztah také jako nevlastní bratr a sestra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám