Společnost Makeblock na výstavě BETT představila globální program STEAM On Board, který by měl v roce 2020 zahrnout 10.000 škol

Společnost Makeblock  představila globální program STEAM On Board na výstavě BETT

Společnost Makeblock představila globální program STEAM On Board na výstavě BETT

Společnost Makeblock, přední poskytovatel řešení pro vzdělávání STEAM (věda, technologie, inženýrství, umění a matematika), se dne 22. ledna prezentovala na výstavě BETT v Londýně společně s 800 předními vzdělávacími organizacemi. Společnost Makeblock na výstavě Bett představila svůj strategický globální program STEAM On Board, který se v roce 2020 zaměří na vybudování globální sítě zaměřené na pedagogy s cílem oslovit 10.000 škol po celém světě.

Společnost Makeblock na této výstavě zveřejnila, že v roce 2020 budou klíčovou cílovou skupinou pedagogové. Přestože společnost Makeblock vytvořila celosvětovou síť pedagogů a škol, povědomí o vzdělávání STEAM není zdaleka nasycené z důvodu omezeného přístupu ke vzdělávacím nástrojům a učebním plánům. Prostřednictvím programu STEAM On Board je společnost Makeblock připravena darovat školám vzdělávací produkty v hodnotě 300.000 USD. Kromě toho bude po celém světě probíhat řada offline školení pro lepší podporu výukových postupů. „Nabízením komplexních vzdělávacích řešení STEAM zvýší Makeblock povědomí o vzdělávání STEAM a umožní učitelům přechod na další úroveň vzdělávání, zejména v Evropě, strategickém trhu společnosti Makeblock," uvedl generální ředitel společnosti Makeblock Europe pan Yu Hu.

Během výstavy společnost Makeblock představila své reprezentativní produkty, včetně nově zavedené univerzální 3D tiskárny mCreate. Tiskárna je vybavena inteligentní nivelací, která může zabránit jakémukoli druhu pochybení při přesném tisku a lze ji také využít jako laserový rytec. Představením tiskárny mCreate společnost Makeblock dále doplnila svou produktovou řadu STEAM, čímž se stala jedním z předních hráčů v ekosystému vzdělávání STEAM.

Zaregistrujte se zde a získejte zdarma kódovací dárek společnosti Makeblock na výstavě Bett na http://bit.ly/2TgWBQK

Společnost Makeblock kromě toho aktivně vytváří partnerství s renomovanými globálními organizacemi. mBlock, softwarová platforma pro kódování společnosti Makeblock, v současné době spolupracuje s hardwarem s otevřeným přístupem Micro:bit, který je navržen společností BBC pro využití ve výuce informatiky ve Velké Británii. Prostřednictvím skutečného kontinua založeného na softwarové platformě Makeblock se místní vzdělávací instituce budou muset naučit pouze jediný systém pro přístup k celému balíčku vzdělávacích řešení od mateřských škol po univerzity.

O společnosti Makeblock

Společnost Makeblock Co, Ltd, založená v roce 2013, je předním poskytovatelem řešení systému vzdělávání STEAM. Zaměřuje se na vzdělávání STEAM a zábavu pro školy, vzdělávací instituce a rodiny. Společnost Makeblock poskytuje kompletní hardware, software, řešení obsahu a špičkové robotické soutěže s cílem dosáhnout hluboké integrace technologií a vzdělávání. Pro více informací sledujte @Makeblock na sítích Facebook nebo Twitter, případně navštivte webové stránky www.makeblock.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1081132/Makeblock__Bett_London.jpg

KONTAKT: Vanessa Liu, vanessa.liu@makeblock.com, +86-18576603272

Klíčová slova Británie-vzdělání-školy-internet-počítače-elektronika-Makeblock

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
IT, telekomunikace
Věda, vzdělávání a školství

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.