První modul 210 společnosti Trina Solar opustil výrobní linku

Modul společnosti Trina Solar

Modul společnosti Trina Solar

Společnost Trina Solar Co., Ltd („Trina Solar" nebo „Společnost") oznámila, že její první velký modul, který využívá 210 mm křemíkové plátky („modul 210"), formálně sjel z výrobní linky společnosti. Trina Solar je ve svém odvětví lídrem v oblasti výzkumu a vývoje a ve výrobě modulů 210. Tento krok výrazně urychlí zavádění velkých modulů na trh.

Společnost Trina Solar zahájila výzkum a vývoj modulů 210 v roce 2019. Prvních moduly 210 jsou založeny na špičkové technologii s více přípojnicemi a představuje inovativní design s 1/3 řezem. Na základě komplexního zvážení potenciálních výzev, včetně silného výkonu modulu, výnosu, výrobních obtíží, rizik hot spotu, výkonu výstupního proudu a bezpečnosti rozvodné skříně, řešení společnosti Trina Solar s více přípojnicemi a 1/3 řezem umožní kompatibilitu a integraci velkých a výkonných modulů a následných systémů.

Ředitel pro výzkum a vývoj strojírenské technologie ve společnosti Trina Solar řekl: „S desetiletími nashromážděných zkušeností v oblasti zpracování a technologií jsme přesvědčeni, že můžeme využít nejnovější materiály a technologie k vytvoření dalšího vysoce výkonného a spolehlivého modulu pro fotovoltaický průmysl. Náš tým v současnosti urychluje aplikaci našich nejnovějších výsledků výzkumu a vývoje na produkty, které mohou jít do sériové výroby, a vést tak fotovoltaický průmysl do éry modulů o výkonu 500 W."

Foto: https://static.trinasolar.com/sites/default/files/Design_sketch.jpg

O společnosti Trina Solar

Společnost Trina Solar byla založena v roce 1997 a je předním světovým poskytovatelem komplexních řešení v oblasti fotovoltaiky a inteligentní energie. Společnost se zabývá vývojem, výrobou a prodejem fotovoltaických produktů; vývojem solárních projektů; provozem a údržbou, vývojem a prodejem inteligentních mikroprocesorů a víceenergetických doplňkových systémů, jakož i provozem energetických cloudů. Společnost Trina Solar představila v roce 2018 svou značku Energy Internet of Things (Internet věcí v energetice) a iniciovala Alianci průmyslového rozvoje Trina Energy IoT a Inovační centrum pro IoT v energetice s předními světovými podniky a výzkumnými ústavy. Společnost se zavázala stát se lídrem globálního energetického průmyslu. Další informace naleznete na webových stránkách www.trinasolar.com.

KONTAKT: Ching Wang, +86-21-6057-5302, qing.wang04@trinasolar.com

Klíčová slova Čína-energie-solární-Trina Solar

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Energetika, suroviny

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.