Obchodní centra ve Vyškově a Uherském Hradišti mění majitele

Obchodní centra Vyškov

Obchodní centra Vyškov

Obchodní centrum v Uherském Hradišti Obchodní centrum Uherské Hradiště Obchodní centra Vyškov

Developerská a investiční skupina RC Europe prodala své retail parky ve Vyškově a Uherském Hradišti investičnímu fondu Realia Group. "Retail parky jsme prodali za cenu odpovídající současným podmínkám na trhu a s průběhem a výsledkem spolupráce jsme velmi spokojeni. Celá transakce byla uskutečněna během šesti týdnů od podpisu rezervační smlouvy," říká zástupce společnosti Michal Navrátil, pod jehož vedením se prodej uskutečnil.

Retail park ve Vyškově u Tesca byl otevřen na konci roku 2017. Své prodejny v něm má Sportisimo, CCC a Pepco. Centrum v Hradišti bylo otevřeno na jaře loňského roku, nachází se v těsné blízkosti Kauflandu a najdete zde například Datart nebo Rossmann.

Skupina RC Europe je zkušeným developerem podobných center. Na území České republiky jich vybudovala celkem šest, všechny už ale během let změnily majitele. "Vnímáme, že v Česku už pro tento typ developmentu není tolik prostoru jako dříve, naše pozornost se tedy upíná více k jiným typům komerčních nemovitostí, jako jsou administrativní budovy, bytové domy nebo zdravotnická zařízení," říká člen představenstva společnosti Martin Grünwald. Síť retail parků pod vlastním označením Nest ale naopak rychlým tempem rozšiřují v Srbsku a Rumunsku. "Uvědomujeme si, že na těchto trzích je velký potenciál pro expanzi, díky našim zkušenostem jsme schopni zde stavět velká centra ve špičkových lokalitách. Ta dokončená stojí v rumunském Dorohoi a srbské Užici a Kraljevu, jenom během letošního roku pak otevřeme další čtyři a v pokročilé fázi developmentu máme řadu dalších obdobných projektů," dodává Grünwald.

O společnosti RC Europe

RC Europe je developerská a investiční skupina působící nejen v České republice, ale také v Rumunsku a Srbsku. Společnost je na trhu již od roku 2005. Specializuje se na development, správu a poradenství v oblasti komerčních, administrativních a bytových nemovitostí. Mezi významné partnery skupiny RC Europe patří například Tesco, Penny Market, Lidl, ČEZ, Deichmann, Sportisimo a řada dalších.

Více informací na www.rceurope.cz.

Kontakt:

Veronika Tesařová

Marketing Manager

tesarova@rceurope.com

Klíčová slova ČR-reality-firmy-RC Development-RC Europe

Oblast
Jihomoravský (bn)

Kategorie
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.