Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Manžel Dominiky Gottové se pustil do Ivany: Je to lhářka a nikdo ji nemá rád

Manžel Dominiky Gottové se pustil do Ivany: Je to lhářka a nikdo ji nemá rád
Zdroj: Profimedia.cz, archiv T. Tolkkiho
+ Dalších 22 fotografií
rodinná válka

Situace v rodině Gottových se vyostřuje. Rozbroje rozpoutává manžel nejstarší dcery zesnulého Karla Gotta (†80). Finský muzikant Timo Tolkki (53) si vzal už podruhé na paškál vdovu Ivanu (44). Maminku holčiček Charlotte (13) a Nelly (11) nařkl ze lži, také ji podle něj nikdo nemá rád.

Dominika Gottová by už s rozvodem neměla váhat ani minutu, jinak jí Timo Tolkki stihne zavřít dveře ke zbytku rodiny. Podruhé zaútočil na vdovu Ivanu

Do životní lásky Karla Gotta se pusti maniodepresivní kytarista pustil na sociální síti. "Nikdo tady nemá Ivanu Gottovou rád. Podívejte se na záběry z Karlova pohřbu, v obličeji ani náznak emoce. Jaký člověk se nerozbrečí na manželově pohřbu? Podívejte se na Dominiku, byla tak smutná," napsal rozzuřený Timo.

Nechtěla mě tam

Tolkkimu stále leží v žaludku pozvánka na poslední rozloučení s Mistrem. Trvá si na tom, že tehdy dostal zákaz do Prahy přiletět. "Navíc Ivana Gottová lže, když tvrdí, že jsem dostal na pohřeb pozvánku. Protože mi řekla z očí do očí přes Dominičin telefon na WhatsAppu, že mě tam nechce," dodal finský alkoholik.

Už v úterý Ivanu obvinil ze zničení jeho vztahu s Gottem, prý mu zakázala, aby s Tolkkim spolupracoval. Vdova to ústy rodinné mluvčí Anety Stolzové rázně popřela.

Oslovili jsme ji s žádostí o další stanovisko, čtěte tady: Ivana Gottová odráží Timův útok: Lhář je tady on, ať si svoje problémy řeší s Dominikou.

Rozvod: Dominika Gottová a Timo Tolkki

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy