Hlavní obsah

Tovačov zve na tradiční Hanácké bál

Novinky, Zdena Ludvová

Plesová sezona je v plném proudu, do Tovačova zve hanácký spolek Hatě své příznivce domácí i přespolní na tradiční 24. Hanácké bál.

Foto: Zdena Ludvová

Pozvánka na hanácké bál do Tovačova

Článek

Členové hanáckého spolku Hatě Tovačov se v současné době naplno věnují přípravě bálu jako každý rok. Termín 24. Hanáckého bálu se blíží - 8. února budou k vidění  v tovačovské sportovní hale opět krásné hanácké kroje.

Hanáci chystají slavnostní taneční programy také společně s dětmi z tanečního kroužku Hanáček. Nebude určitě chybět koláček na přivítanou se štamprličkou slivovičky, tradiční občerstvení i s výbornou kuchyní, fotokoutek, pestrá tombola od štědrých dárců a příznivců spolku a všechno, co na bál patří. Tancechtiví hosté si mohou opět užít dosyta oblíbenou taneční hudbu Syrinx a dechovou kapelu Věrovanka. Pro pobavení čeká hosty tradiční půlnoční překvapení.

Pořadatelé bálu v Tovačově mají s organizací hojně navštěvované akce nemalé zkušenosti. V letošním roce si členové připomínají 25. výročí od založení hanáckého spolku Hatě. Výročí spolku si připomenou v Tovačově hned na několika dalších oblíbených akcích v průběhu roku.

Zájem veřejnosti byl loni a letos 25. dubna bude určitě opět o soutěž týmů ve vaření guláše - Gulášfest. Sousedé se v Tovačově těší s Hanáky také 23. května na posezení v parku v Jiráskově ulici a Kácení máje. Výročí spolku budou členové oslavovat také 13. června v zámeckém parku na Tovačovském fěrtóšku.

Reklama

Výběr článků

Načítám