Hlavní obsah

Princezna zakletá v čase je pohádka i fantasy

Právo, míš

Pohádku Princezna zakletá v čase, příběh o lásce, prokletí a princezně, která se probouzí stále do stejného rána, aby našla cestu k lásce a spravedlnosti, napsal a natočil Petr Kubík (Montenegro). Od 19. března ji představí filmovým divákům.

Princezna zakletá v časeVideo: Bohemia MP

 
Článek

Princeznu Ellenu provází už od narození hrozba mocné kletby, kterou na ni uvrhla čarodějnice Murien. Kletba se má naplnit při západu slunce v den Elleniných dvacátých narozenin. Avšak ve chvíli, kdy zajde poslední sluneční paprsek a vše se zdá ztraceno, princezna zjišťuje, že zůstala uvězněná v čase. Pokaždé, když se kletba naplní, Ellena procitne do dne svých dvacátých narozenin a je nucena ho prožít celý znovu. Aby zachránila své království i sebe samotnou, musí v sobě nalézt odvahu a čisté srdce a dávné kletbě se jednou provždy postavit.

„Chtěli jsme udělat pohádku, která se bude opírat o tradiční české pohádky, ale zároveň bude jiná. Proto diváci uvidí prvky, které známe spíše ze zahraničních fantasy příběhů. Zářící runu na ruce princezny nebo magii při střetu čarodějnice s alchymisty. Samozřejmě nechybějí ani vtipné scény, ale prioritou je pro nás kvalitní příběh,“ říká Kubík.

Pohádka se natáčela na hradě Bouzov, v zatopených lomech v okolí Lipnice nad Sázavou, v zámeckém areálu v Sobotíně na Šumpersku a na hradě Točník. V hlavních rolích diváci uvidí Natalii Germani, Elišku Křenkovou, Marka Lamboru, Jana Révaie, Romana Zacha, Martina Dejdara a Martina Písaříka.

RECENZE: Zakleté pírko. Další kopírování dávno natočeného

Film

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám