Hlavní obsah

Nešťastníkům se vysmíval známou odrhovačkou. Po honičce s policií skončil vtipálek na služebně

Novinky, nčs

Pořádnou radost z cizího neštěstí měl muž z města Sioux Falls v Jižní Dakotě. Po varování meteorologů před náledím se vydal k tamnímu supermarketu, kde pozoroval nešťastníky, kteří na kluzkém chodníku upadli. Neváhal přitom dráždit nervy dotyčných známou odrhovačkou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Kdo by tu melodii neznal. Objevuje se u komických videí, původně patřila k pořadům komika Bennyho Hilla. A právě tuto dráždivou odrhovačku si vybral jistý vtipálek, který čekal na pády lidí na parkovišti před supermarketem. A několikrát se skutečně podle lokálního webu The Sioux Falls Headliner dočkal.

„Chtěl jsem trochu odlehčit to pochmurné počasí, co tu teď máme. Ani bych neřekl, že když lidem po pádu pustím tak veselou písničku, že je to tak pobouří,” uvedl později muž, jenž nebyl jmenován.

Na místo však dorazila policie, která byla svědkem, jak se melodie ozývá po pádu dítěte, které na kluzkém chodníku ztratilo rovnováhu.

„Přijeli jsme s kolegou na místo a byli jsme svědky jeho otravného chování. Poté, co jsme na kluzkém chodníku uklouzli i my a uslyšeli jsme tu melodii, rozhodli jsme se muže zatknout,” uvedl jeden z členů policejního oddělení.

Zatčení však ještě předcházela kuriózní honička po parkovišti, stále za zvuku legrační melodie. Později byl muž převezen na policjení služebnu, odkud byl po pár otázkách propuštěn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám