Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

7 nej Plesu jako Brno! Podvod Slovákové, vášnivá Nesvadbová a milionová Švantnerová

/
  • To nej z Plesu jako Brno
    27. ledna 2020 ● 05:15

    České celebrity si daly dostaveníčko na Plese jako Brno. Nechyběly honosné róby, půjčené milionové šperky a popůlnoční vášnivé tance. Tak kdo si letos odnesl NEJ večera?

  • 1.

    Nejsexy výstřih

    Motocyklového závodníka Karla Abrahama (30) na brněnský bál doprovodila půvabná misska Hana Vágnerová (25). Její smaragdově zelená róba ladila s barvou jejích očí, ale všechny zaujal její plný korzet. 

    Misska Hana Vágnerová
    Autor: Pavel Machan

  • 2.

    Nejroztančenější

    Od začátku večera se taneční parket plnil, ale nejvíc bujno bylo okolo půlnoci, kdy vystoupil Jiří Korn (70). Jeho hit Miss Moskva probudil divoké kreace v módní návrhářce Tatianě Kovaříkové (52) a jejím manželovi Petrovi.

    Nejvíc tančila módní návrhářka Tatiana Kovaříková s manželem Petrem.
    Autor: Pavel Machan

  • 3.

    Nejfejkovější?

    Nejtrapnější

    Brněnská hvězdička Nela Slováková (29) opět vystavila své vnady a zadek v průsvitné róbě, ale všechny zajímal zásnubní a snubní prsten na jejím levém prsteníčku. Tajná veselka s hokejistou se nekonala, briliantové šperky byly zapůjčené.

    Nela Slováková se chlubila zapůjčeným zásnubním a snubním prstenem.
    Autor: Pavel Machan

  • 4.

    Nejodvážnější

    Metál za odvahu si zaslouží Anička Slováčková (24), která už několik týdnů bojuje s rakovinou prsu a má už za sebou šest chemoterapií. V černém turbanu a krátkých šatech to slušně rozbalila během vystoupení s Bandem Felixe Slováčka (76).

    Anička Slováčková
    Autor: Pavel Machan

  • 5.

    Nejvášnivější

    Během pomalého tance se do svého nového milence zakousla spisovatelka Bára Nesvadbová (45). V bílé korzetové róbě od Tatiany Kovaříkové vypadala velmi přitažlivě, a tak není divu, že jí její partner vášeň oplácel.

    Vášnivá byla Bára Nesvadbová.
    Autor: Pavel Machan

  • 6.

    Nejzářivější

    Briliantové šperky od ALO diamonds v hodnotě 3 730 000 vynesla modelka Nikol Švantnerová (27). Než si je na sebe navěsila, musela podepsat smlouvu, kde se za ně zaručila, a v případě ztráty by je musela uhradit.

    Nejdražší diamanty měla Nikol Švantnerová.
    Autor: Pavel Machan

  • 7.

    Nejnedochvilnější

    Hodinu a půl po zahájení dorazila na ples moderátorka Inna Puhajková (33) s přítelem Petrem Tlustým (33). Jako důvod zpoždění uvedla ponožky, které si fotbalista zapomněl doma a v sobotu večer nikde v Brně nemohli koupit nové.

    Opozdilci večera - Inna Puhajková a Petr Tlustý
    Autor: profimedia.cz

    VIDEO: Šaty celebrit na Plese jako Brno

    Video
    Video se připravuje ...

    Šaty celebrit na Plese jak Brno Markéta Reinischová, Jan Jedlička

    Fotogalerie
    8 fotografií

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 14

jajanene: Ta dívenka, Slováková, je vskutku velmi pěkná, jestlipak je povahou po tatínkovi?
Slováčková asi po rodičích je, tedy čemu se pak divit.

(27. 01. 2020 17:15)

tero: ples jako plebs. zas sa raz ukazalo ake su tie češky sedlačky. ani etiketu to nepozna, bez vkusu, bez súdnosti. pomoooc, kde je Františka. a ta slovačkova to jej oblečenie nema s plesom absolutne nic spolocne. to takto do firmy chodime v pracovne dni obleceni. co tam v cechach nemate pozicovnu siat alebo preco ste oblecene jak z vydlakova?

(27. 01. 2020 15:13)

iFender: Je to jeji privatni zaletitost a i tak ji to moc slusi.

(27. 01. 2020 12:44)

11karel11: Slováčková hazarduje se svým těžce nemocným zdravím, místo aby energii šetřila na boj s rakovinou, tak ji rozhazuje na debilním plese pro nadlidi, kteří roupama už neví co by. Škatule se předvádí a při tom jsou to ..... S čím kdo zachází, tak s tím schází...pak se nedá litovat. Rakovina není rýma.

(27. 01. 2020 10:32)

hadaja: Mám vnučku ve véku Anny S, nedovedu si představit, kdyby onemocnéla, sama mám nemoc vč.chemo, chce to klid, odpočivat, tato family v čele s prodavačem žížal udélá pro peníze všechno, blahoslaveni chudí duchem,že je hanba nefackuje.

(27. 01. 2020 10:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy