Hlavní obsah

Policie hledá svědky incidentu na Andělu, dvojice měla strčit muže do kolejiště

– Praha

Policie požádala veřejnost o pomoc při vyšetřování incidentu v metru na Andělu z minulého čtvrtka. Podle svědků tam dvojice strčila muže do kolejiště metra. Kriminalisté už je obvinili.

Na Andělu spadl člověk do kolejiště metraVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Kriminalisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud jste se stali svědky tohoto případu a máte informace, které by mohly přispět při vyšetřování, kontaktujte prosím linku 158,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský. Další informace policie nezveřejnila.

Kvůli smrti muže, kterého měl někdo strčit pod metro na Andělu, obvinili dva lidi

Krimi

Případ se stal ve čtvrtek večer ve stanici Anděl. Podle několika svědků, se kterými Novinky mluvily, měli muže pod soupravu metra strčit muž se ženou. „Byla tam dvojice, chlap a ženská, ti ho tam strčili. Mělo by to podle mě být vidět na kamerách,“ popsal jeden ze svědků.

Záchranáři zhruba 40letému muži nemohli pomoct, utrpěl zranění neslučitelná se životem. Metro B bylo kvůli nehodě zastaveno, soupravy nejezdily přes tři hodiny.

Policie podezřelé v pátek zadržela a obvinila. Další informace ale vzhledem k věku nesdělila. Není tak jasný motiv, právní kvalifikace ani věk obviněných. Nebylo jim však ještě 18 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám