Hlavní obsah

Smolař, který se hádá s mozkem, bude hrdinou komediálního seriálu Po hlavě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál Po hlavě, který začne 3. února ve 20:15 na Primě COOL, je podle autorů „odvážný a komediální“. Hlavní roli smolaře Indyho dostal Petr Buchta.

Trailer seriálu Po hlavěVideo: Prima

 
Článek

Herec Igor Chmela bude Indyho mozkem, který ho má zachránit z průšvihu, ale je dost škodolibý.

„Spousta seriálů nabízí příběh o tom, jak jeho hrdinové prožívají radosti i strasti každodenního života. Po hlavě je ale výjimečný svým formátem, kdy divákovi nabídne nevšední pohled do hlavy hlavní postavy. V ní operuje mozek Igor Chmela velice vtipným způsobem, který naprosto trefně dokreslují vizuální asociace, čímž formát posouvá do další dimenze humoru,“ uvedl producent Prima COOL Roman Buťa.

Foto: Prima

Smolař Indy (Petr Buchta)

Indy je mladý smolař, který přišel o peníze i holku. Vede hovory se svým mozkem, ale ten někdy moc nepomáhá a je lepší ho ignorovat.

Foto: Prima

Igor Chmela v seriálu Po hlavě

Indy nemůže utáhnout nájem, tak nabídne spolubydlení krásné Ámě (Barbora Mottlová). Doufá, že by se z ní mohla vyklubat nejen fajn kámoška, ale možná i něco víc. To se však nedaří. Navzdory neštěstí v lásce mu nepřeje štěstí ani v hazardních hrách, trpí syndromem vyhoření a krizí sexuální identity, riskuje rande naslepo a zaplete se s transvestitou.

Za rekordní sledovaností Zaklínače se skrývá finta Netflixu

Film

Ve vedlejších rolích si zahráli Filip Kaňkovský coby Indyho nejlepší kamarád Viktor, Michaela Dinhová, Dana Morávková, Barbora Jánová, Miroslav Hrabě, Irena Máchová, Anežka Rusevová, Dominik Vršanský, Tereza Vítů, Nikola Ďuricová, Lukáš Tran, Robert Miklúš, Filip Šebšajevič a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám