Hlavní obsah

Policie vyšetřuje vloupání do domu v Praze-východ. Práce gangu to prý není

Novinky, ok, jap
Praha

Policie vyšetřuje sobotní vloupání do domu v Praze-východ. Podle vyjádření policistů však nic nenasvědčuje tomu, že by krádež měl na svědomí gang, jejž se nedaří už mnoho týdnů zadržet.

Zloději, kteří řádí v domech u PrahyVideo: Policie ČR

 
Článek

Krádež se stala v sobotu večer v Mirošovicích, potvrdil mluvčí policie Zdeněk Chalupa. „Došlo k vloupání do domu, kterým se momentálně zabývají kriminalisté. Do současné doby nic nenasvědčuje tomu, že by to zapadalo do sériové trestné činnosti,“ uvedl Chalupa.

Kdo to je? ptá se policie u fotografie z Prahy-východ, kde řádí gang zlodějů

Krimi

Stejně jako v jiných dnech měla policie v celé oblasti Praha-východ větší množství policistů. Podezřelé z vloupání se však zadržet nepodařilo. Škoda byla v desítkách tisíc korun. Kromě tohoto případu policie eviduje od začátku roku další tři v Praze-východ. Podle kriminalistů se ale žádného zřejmě nedopustil gang zlodějů.

Jsou drzí, kamery jim nevadí, říká o gangu zlodějů obyvatel Osnice u Prahy

Domácí

Podle informací Novinek policisté prověřovali také houkající alarm v Dolních Jirčanech. O tomto případu ale Chalupa neměl žádné informace.

V Praze-východ už několik měsíců řádí dosud neznámí zloději, kteří vykrádají domy. Na svědomí mají přes stovku vloupání, ale policie dosud nezná pachatele. Přijatá opatření nechtěla specifikovat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám