Hlavní obsah

Ženit se nechtěl, tak vymyslel plán, jak partnerku odradit. Skončil v poutech

Novinky, nčs

Že ne každý muž stojí o život v manželském svazku, dokazuje čin jistého muže z Číny. Ten se začátkem ledna rozhodl, že místo chomoutu raději něco ukradne a nechá se zatknout.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž, který byl označen pouze jako pan Chen z východní Číny, podle policie ukradl bezdrátový reproduktor v hodnotě dva tisíce čínských jüanů, tedy v přepočtu přes šest tisíc korun.

Když ho krátce nato zadržela policie, sdělil jim Chen motiv svého činu. Kvůli přítelkyni, která si jej chtěla vzít za muže, se rozhodl spáchat trestný čin, aby si sňatek jeho nastávající rozmyslela.

Lupič udeřil prodavače pěstí, pak ho chtěl ošetřit

Koktejl

Podle policie se Chen nepokusil ukrást nic hodnotnějšího, aby majiteli obchodu nezpůsobil příliš velkou škodu. Doufal pouze, že až jej dopadne policie, zklame svoji přítelkyni a ze svatby sejde.

Ačkoliv není jasné, zda se jeho záměr povedl a žena si skutečně svatbu rozmyslela, Chen skončil ve vazbě, kde byl držen pro méně závažnou krádež, a neočekává se, že by měl kvůli reproduktoru skončit ve vězení. Musí také doufat, že jeho přítelkyně nemá ráda padouchy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám