Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nikam nejdu, zůstanu v Praze: Timo Tolkki vzdoruje Dominice a zatápí Ivaně Gottové

Nikam nejdu, zůstanu v Praze: Timo Tolkki vzdoruje Dominice a zatápí Ivaně Gottové
Zdroj: archiv T. Tolkkiho, Profimedia.cz
+ Dalších 34 fotografií
rodinná válka
Trnem v oku Dominiky Gottové (46) byl Timo Tolkki (53) už od příjezdu do Prahy. Za pouhý týden si proti sobě ale stihl poštvat i Ivanu Gottovou (44). Finský alkoholik se do vdovy po Mistrovi (†80) několikrát pustil ve svých drzých proslovech. A pro všechny, kteří by ho v Česku už nejradši nikdy neviděli, má jasný vzkaz: zůstávám tady!

Potřebuješ odbornou pomoc, Timo Bývalá metalová superstar slýchá doporučení od fanoušků svěřit se do péče lékařům téměř denně. Řekla mu to i manželka Dominika Gottová, která trvá na rozvodu. A kdyby si dal odchod z Prahy, zajásala by jistě i Ivana Gottová

Jenomže finský maniodepresivní alkoholik jim nehodlá vyhovět. "Někteří lidé jsou fakt divní. Pořád mi říkají, abych se vrátil do Finska, ale já nikam nepojedu. Zůstanu v Praze a nahraju tady album," trvá si na svém paličatý Timo.

Rozeštvává rodinu!

Že by léčebnu potřeboval jako sůl, dokazují i jeho příspěvky na sociálních sítích. Přidává jich desítky denně, od rána do večera. Fotí si i snídaně a po dojedení i zaneřáděný stůl. Timo si dává pořád to stejné, nemohou chybět vajíčka, párky, fazole, houska se šunkou a sýrem a na závěr ovocný jogurt.

Tolkki by v Praze nejspíš nikomu nevadil, kdyby svým chováním nepůsobil víc škody než užitku. Nešťastná z něj byla zprvu jen Dominika, ale už rozhněval i vdovu Ivanu. O té prohlásil, že je lhářka. Mistrova životní láska se obratem bránila. Podle ní je naopak lživé Timovo tvrzení, že mu zabránila zúčastnit se Gottova pohřbu.

Dám si odchod, až...

Trapasů si ale uřízl mnohem víc, reportéři eXtra.cz ho třeba přistihli při svádění žen k sexu na jednu noc. Dokonce barvitě popsal, jak to má v posteli nejradši!

Ve stověžaté chce Timo Tolkki zůstat do pátku 7. února. Chce totiž nejprve dokončit album, na němž údajně usilovně pracuje. Své plány už ale několikrát měnil, tak uvidíme, zda si budou moct Dominika s Ivanou koncem příštího týden doopravdy oddechnout.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy