Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Alena Šeredová je potřetí těhotná: V 41 letech porodí miminko italskému miliardáři

Alena bude potřetí maminkou.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 7 fotografií
štěstí
Alena Šeredová (41), která se před lety rozvedla s italskou fotbalovou legendou Gigim Buffonem, je potřetí těhotná. Se svým miliardářským přítelem Alessandrem Nasim (45) čeká miminko, které se narodí letos v červnu. Krásná Češka, která žije už drahně let v Itálii, se na sociální síti pochlubila bříškem, které už je pořádně vidět.

Ačkoliv si prošla těžkým obdobím, kdy ji bývalý manžel Gigi Buffon vyměnil za sexy sportovní redaktorku, bývalá modelka je už nějaký ten pátek šťastná po boku bohatého dědice automobilky.

Nejdřív svatba?

Více než na společné miminko se většina lidí Aleny ptala na svatbu. Tu ještě loni v létě nevylučovala, tak je dost možné, že ještě před narozením společného potomka proběhne veselka s Alessandrem.

Na Instagramu se krásná Alena pochlubila už rostoucím bříškem. Ke snímku napsala dojemný komentář v italštině "Když láska dává život. Navždy," napsala bývalá vicemiss. Druhým snímkem těhotenského bříška potěšila i české fanoušky. K němu napsala dokonce i přibližný termín, kdy se stane potřetí mámou. "V červnu k nám přiletí čáp! Nebo to bude vrána? Kdo ví. Už teď je to ale naše láska a moc se všichni těšíme."

Alena (41), která patří k našim nejkrásnějším modelkám, má s Buffonem dva syny - jedenáctiletého Louise a devítiletého Davida. Se záletným fotbalistou se po dlouhých tahanicích rozvedla teprve v roce 2018. Současného partnera Alessandra potkala před více než třemi lety.

Aleně gratulujeme a přejeme hodně zdraví.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy