Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

SOUHRN 43. KOLA: Hořava oživil Spartu ve šlágru s Kometou, hokejisté Liberce i Hradce padli v derby

Sparťanská série bez vítězství je minulostí. Čtvrtí Pražané totiž při premiéře nového kouče Miroslava Hořavy udolali ve 43. extraligovém kole šesté Brno 4:3 po prodloužení. Vedoucí Liberec naopak kousal jednoznačnou porážku 1:4 na ledě páté Mladé Boleslavi, druhá Plzeň dokonce 0:4 ve Zlíně. Venku se radovali také hráči Pardubic, konkrétně v derby v Hradci Králové, Třinec v Litvínově a Olomouc ve Varech. Doma slavily Vítkovice po skalpu Kladna.

Trenér Miloslav Hořava na lavičce Sparty
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Sparta Praha - Brno 4:3 PP

Přišel, viděl, zvítězil. Sice v prodloužení, ale i to po čtyřech porážkách za sebou hodně potěší. Kouč Miroslav Hořava začal svou štaci na lavičce Sparty úspěšně. Dva body v nastaveném čase proti Kometě Brno zařídil Pražanům druhým gólem v zápase Michal Řepík a celek z hlavního města vyhrál 4:3. Brňané prohráli po třech vítězných duelech. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Brno

Mladá Boleslav - Liberec 4:1

Další krok k zisku Prezidentského poháru pro vítěze základní části se Liberci udělat nepodařilo, v derby totiž prohrál na ledě páté Mladé Boleslavi 1:4. Domácí dostal do vedení už po devatenácti sekundách šťastnou trefou Adam Zbořil, na kterého navázali Jan Stránský, Lukáš Kašpar a Ondřej Najman. Konečné skóre stanovil v závěru hostující Ronald Knot. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Liberec

Zlín - Plzeň 4:0

Hokejisté Zlína potvrdili, že se jim před vlastními příznivci daří. Z posledních osmi extraligových zápasů doma v devíti bodovali, výhra nad Plzní 4:0 byla jejich sedmou výhrou v úspěšné domácí sérii a dvěma góly se o ni zasloužil Antonín Honejsek. Zato Indiánům se na ledech soupeřů nedaří, prohráli počtvrté za sebou. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Plzeň

Litvínov - Třinec 2:3

Vše podstatné se stalo v první třetině, v níž padlo pět branek. Třinec rozhodl o vítězství 3:2 v Litvínově díky dvěma gólům Martina Růžičky. Kanonýr Ocelářů dvěma střelami zápěstím přesně zacílil a vstoupil do Klubu hokejových střelců. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Třinec

Karlovy Vary - Olomouc 2:4

Navázali na domácí vítězství se Zlínem a tentokrát přehráli Karlovy Vary. Olomoučtí hokejisté si odvezli tři body ze západu Čech především díky povedené první třetině, kterou vyhráli 3:0, celkově pak 4:2. Výhrou Hanáci potvrdili, že se jim na Energii daří, zdolali ji popáté v řadě. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Olomouc

Vítkovice - Kladno 3:0

Čtyřicet zákroků bez inkasovaného gólu. Brankář Vítkovic Miroslav Svoboda vynuloval kladenské střelce a výraznou měrou přispěl k vítězství 3:0. Bilancí 1+1 zazářil také Rastislav Dej a velmi slušně zaplněná Ostravar Aréna slavila čtvrtý úspěch svěřenců Mojmíra Trličíka v řadě. Rytíři naopak prohráli už pošesté za sebou. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Kladno

Hradec Králové - Pardubice 3:4

Jeden z klíčových momentů východočeského derby přišel krátce před polovinou třetí části. Hradecký forvard Aleš Jergl pláchl pardubické obraně, zakončil, jenže branku vykopl gólman Pavel Kantor. Sudí po zhlédnutí videa trefu neuznali a za pár minut pak rozhodl Jan Mandát o důležité výhře Dynama 4:3 v boji o záchranu. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Pardubice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články