Savills jmenovala Christophera LaRue vedoucím oddělení pronájmu průmyslových nemovitostí pro ČR a SR

Savills jmenovala Christophera LaRue vedoucím oddělení pronájmu průmyslových nemovitostí pro ČR a SR

Savills jmenovala Christophera LaRue vedoucím oddělení pronájmu průmyslových nemovitostí pro ČR a SR

Do mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills nastupuje Christopher LaRue, který se od 1. února 2020 stává vedoucím oddělení pronájmu průmyslových nemovitostí pro Českou republiku a Slovensko.

Christopher LaRue má 15 let zkušeností v oblasti nemovitostí a průmyslového sektoru, včetně více než deseti let působení na straně agenta a téměř pěti let v odvětví výroby a e-commerce.

Do Savills přichází Christopher z pozice operačního manažera a manažera odpovědného za mezinárodní prodej americké spol. StayOnline, která se specializuje na technické řešení elektrického napájení. Mimo jiné zodpovídal za evropské distribuční centrum v Praze a za prodejní aktivity společnosti v Asijsko-pacifickém regionu, v Evropě, na Středním východě a v Africe. Dříve Christopher působil v pražské kanceláři spol. Cushman & Wakefield na pozici associate partner týmu pro průmyslové nemovitosti se zaměřením na střední a východní Evropu.

"Chris nabízí bohaté zkušenosti napříč odvětvím, podílel se na vedení řady složitých projektů a řízení rozsáhlých organizačních změn, což dokládá jeho schopnost vést lidí," říká Stuart Jordan, výkonný ředitel a vedoucí oddělení investic v Savills ČR a SR a dodává: "Chris přebírá vedení oddělení od Jaroslava Kaizra, který ho před dvěma lety zakládal a se kterým i nadále pokračuje naše spolupráce na strategických projektech."

Christopher LaRue komentuje: "Mnohaleté zkušenosti, a to jak na straně spolehlivého poradce, tak především na straně někoho, kdo se osobně setkával s řešením výzev, které s sebou přináší logistika, e-commerce a průmyslová výroba, beru jako neocenitelnou kombinaci při poskytování efektivního realitního a obchodního poradenství naším klientům."

O společnosti Savills:

Savills CZ s. r. o. je součástí globální společnosti Savills plc poskytující poradenské služby v oblasti komerčních nemovitostí zalistovaná na akciové burze London Stock Exchange. Týmy Savills působí ve více než 600 vlastních i partnerských kancelářích. Společnost zaměstnává přes 39.000 profesionálů ve více než 70 státech na území Severní i Jižní Ameriky, Evropy, Asie a Pacifiku, Afriky i Blízkého východu, kde nabízí široké spektrum specializovaných poradenských služeb a služeb v oblasti managementu a investic klientům z celého světa.

V České republice je společnost Savills aktivní od roku 2017. Přes 50 expertů její pražské kanceláře klientům nabízí odborné služby od investičního poradenství, oceňování, agendy pronájmů a správy nemovitostí přes konzultace v oblasti výstavby a plánování projektů až po průzkum trhu v šesti hlavních sektorech: průmysl a logistika, kanceláře, maloobchod, volný čas, hotely a ubytování pro studenty.

Pro více informací o společnosti navštivte stránku savills.com. Novinky z české kanceláře Savills najdete na savills.cz, anebo lokálním LinkedIn profilu (@Savills Czech Republic).

Klíčová slova ČR-Slovensko-reality-trh-služby-firmy-personální-Savills

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Obchod, marketing
Stavebnictví, bydlení a reality

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.