OCUTEIN® - BRILLANTNÍ muška českých biatlonistů!

Fanoušci biatlonu by neměli přehlédnout nového člena českého biatlonového týmu. Oficiálním partnerem biatlonistky Markéty Davidové se totiž stala oblíbená značka OCUTEIN® od přední farmaceutické společnosti Simply You Pharmaceuticals.

Produkty z řady OCUTEIN® dlouhodobě poskytují osvědčenou a kvalitní péči o oči a zrak, kterou ocení také biatlonisté české reprezentace.

V rámci této spolupráce rovněž vznikl reklamní spot OCUTEIN® BRILLANT a OCUTEIN® SENSITIVE PLUS, jehož tváří se stala sympatická biatlonistka Markéta "Makula" Davidová, mistryně světa ve stíhacím závodě z Mistrovství světa juniorů 2018 v estonském Otepää a momentálně nejúspěšnější česká biatlonistka. Krátký video výstup je ke zhlédnutí v televizním vysílání a na www.ocutein.cz.

"OCUTEIN® odteď podporuje nejen makulu na oční sítnici (místo nejostřejšího vidění), ale i Makulu na střelnici a trati. Jsme přesvědčeni, že díky brillantnímu zraku nemůžou čeští biatlonisté minout cíl, a dosáhnou tak skvělých výsledků nejen ve Světovém poháru, ale také na mistrovství světa v Itálii," okomentoval nově navázanou spolupráci produktový manažer značky OCUTEIN® Ing. Karel Ptáček.

Kontakt: www.simply-you.eu

Klíčová slova ČR-léky-farmacie-biatlon-firmy-Simply You Pharmaceuticals-Davidová-makula-Markét-Ocutein-oči-zrak

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Chemický a farmaceutický průmysl
Sport
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.